FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • BlitzWolf BW-VS6 100\" Portable Projection Screen
  • BlitzWolf BW-VS6 100\" Portable Projection Screen
  • BlitzWolf BW-VS6 100\" Portable Projection Screen
  • BlitzWolf BW-VS6 100\" Portable Projection Screen
Art. nr. V65584

BlitzWolf BW-VS6 100" bærbar projektionsskærm

BW-VS6 tilbyder billeder i 4K-opløsning og giver realistisk farvegengivelse, mens det robuste stativ og bærbare design gør skærmen perfekt.

Læs mere
939 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Nyd dine yndlingsfilm og -serier med BlitzWolf 100" projektionsskærmen. BW-VS6 tilbyder billeder i 4K-opløsning og giver realistisk farvegengivelse, mens det robuste stativ og det bærbare design giver dig mulighed for at se en række forskellige indhold hvor som helst - til og med udendørs !

Betragtningsvinklen er 160°, hvilket sikrer, at alle dine venner vil nyde en perfekt udsigt. Skærmen er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom polyester.

Fremragende billedkvalitet

Hvis du leder efter en skærm, der giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i en visuel oplevelse, så vil BlitzWolf 100-tommer projektionsskærm med 4K-opløsning være det perfekte valg.

BW-VS6 lader dig nyde et lyst, klart og realistisk billede, der får dig til at føle, at du er midt i handlingen. Betragtningsvinklen på 160° muliggør en fantastisk filmoplevelse for flere personer på samme tid. Derudover sikrer nøjagtigt gengivet farver en endnu mere realistisk seeroplevelse.

Uanset om du ser actionfilm, romantiske komedier eller holder en multimediepræsentation, vil BW-VS6 give dig en fantastisk oplevelse og vil helt sikkert tilfredsstille dine visuelle behov.

Få total frihed

Takket være det stabile stativ, som er lavet af højkvalitets aluminium, kan du frit se film selv udendørs. Vær ikke bekymret for, at stærk vind vil få skærmen til at falde og blive beskadiget.

Montering af stativet er hurtig og problemfri - så du kan samle og skille udstyret ad hvor som helst på få øjeblikke. Det bærbare design og lette vægt giver dig mulighed for at tage skærmen med dig på ture og udendørs arrangementer.

Omhyggeligt håndværk

BlitzWolf BW-VS6 100-tommer projektionsskærm er essensen af visuel oplevelse. Den er lavet af polyester og har et tykkere lærred, så den garanterer fremragende billedkvalitet uden krusninger eller forvrængninger. Uanset om du bruger det indendørs eller udendørs, giver produktet naturlige og realistiske farver og et levende og skarpt 4K-billede.

Udfoldede dimensioner: 232 x 187 x 49 cm

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng