FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-VT2 Mini Projector
Art. nr. V97291

BlitzWolf BW-VT2 miniprojektor

Den kompakte Blitzwolf BW-VT2-projektor kan vise 1080p-film og understøtter 2,4G/5G trådløs forbindelse (wifi).

Læs mere
3.079 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Elsker du at gå i biografen? Nu kan du have en privat biograf i dit hjem! Den kompakte Blitzwolf BW-VT2-projektor kan vise 1080p-film og understøtter 2,4G/5G trådløs forbindelse (wifi).

Med flere tilgængelige porte er den kompatibel med en række forskellige enheder. DLP-teknologien giver fremragende billedkvalitet, og den indbyggede 3W højttaler giver dig mulighed for at bruge den som musikafspiller. Projektoren er også utrolig let og bærbar.

Fantastisk billedkvalitet

Nyd enestående billedkvalitet, når du ser dine yndlingsserier. Projektoren understøtter DLP-teknologi, som giver utrolige detaljer og skarpe, naturlige farver. Dette gør, at produktet kan tilbyde dig en næsten filmisk oplevelse. Derudover bruger enheden reflekteret lys til at lade dig se film komfortabelt uden anstrengte øjne eller risiko for øjenskade.

Bred kompatibilitet

Projektoren er udstyret med flere porte, såsom USB 2.0 og HDMI, som giver dig mulighed for at tilslutte forskellige typer enheder. Projektoren fungerer perfekt med enheder som bærbare computere, digitale kameraer, dvd-afspillere, smartphones, tablets og endda PS3- eller PS4-konsoller. Tilslut dit udstyr til projektoren og se dine yndlingsfilm i perfekt kvalitet!

Befri dig selv for kabler

Nu kan du projicere film endnu mere komfortabelt. Projektoren har Android 9.0 indbygget, som blandt andet giver nem adgang til streaming-apps. Den understøtter også 5G WiFi-forbindelse, som sikrer hurtig, stabil og pålidelig transmission uden forsinkelser. Dette er dog ikke slutningen på overraskelserne! projektoren giver dig mulighed for trådløst at vise billeder fra telefoner, der understøtter skærmkloning.

Krystalklar lyd

Godt billede er ikke alt - lydkvaliteten tæller også. Projektoren er udstyret med en 3W højttaler, der leverer krystalklar lyd. Så du kan fordybe dig i filmhistorien og opleve uforglemmelige følelser. Enheden understøtter pålidelig Bluetooth 4.2-forbindelse, så du kan også bruge den som en trådløs højttaler.

Tilpas det viste billede efter dine behov

Juster projektorindstillingerne, så de passer til dine præferencer eller rumforhold. Den projicerede billedstørrelse kan variere fra 40 - 300". Enhedens rækkevidde er 0,5-8m. Alt dette gør projektoren ideel til både små og store rum. Understøtter også automatisk horisontal keystone-korrektion og giver dig mulighed for at justere den til ±40 ° lodret.

Den projektor du skal bruge

Få dig en projektor, der vil tjene dig godt i lang tid. BW-VT2 er utrolig let og bærbar - dens lille størrelse betyder, at du kan tage den med dig næsten overalt. Linsen er lavet af materialer af høj kvalitet og er ekstremt slidstærk og slidstærk. Det er ekstremt holdbart og giver et lyst, stabilt billede.

Fungerer også trådløst

Projektoren er udstyret med et holdbart batteri med en kapacitet på 4000 mAh. Fuldt opladet, den kan arbejde op til 1,5 time! Dette er nok til at se flere afsnit af en tv-serie eller en kortfilm. Bemærk: projektoren fungerer kun med den originale strømadapter. Det understøtter ikke telefonnetværksadaptere.

Brugervenlig

På enhedens øverste panel finder du et praktisk touchpanel, der giver større fleksibilitet og komfort end almindelige knapper. Den kommer også med en praktisk fjernbetjening, der gør brugen af projektoren endnu nemmere

  • Størrelsesforhold: 16:9/16:10/4:3
  • Opløsning: 854x480p, understøtter 4K
  • Afstand: 0,5-8m
  • Billedstørrelse: 40-300"
  • Fokus: Manuel
  • Understøttede videoformater: 4K VP9 og 4K 10 bit 1080p AVI (H.264, DIVX, XVID, rm, WMV, MOV, MP4 , DAT (VCB), VOB (DVD), MPEG, MPG, FLV (H.263, H .264), ASF, TS, TP, 3GP
  • Understøttede lydformater: MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, DDP, HD, FLAC, APE
  • Understøttede billedformater: HD JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF

Farve: Sort
Forbindelse: Wifi, USB-A, 3,5 mm, HDMI (bluetooth 4.2 til højttalere)
Måle: 72 x 72 x 106 mm
Vægt: 400 gram

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng