FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
  • BlitzWolf BW-V2 Mini Projector
Art. nr. V7438

BlitzWolf BW-V2 miniprojektor

Blitzwolf BW-V2-projektoren har 1080p opløsning og tilbyder automatisk keystone-korrektion. Den kører på Android 9.0, så du kan frit bruge apps som Netflix og YouTube.

Læs mere
1.979 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Føl, at du er i en biograf, uanset hvor du er. Blitzwolf BW-V2-projektoren har 1080p opløsning og tilbyder automatisk keystone-korrektion. Den kører på Android 9.0, så du kan frit bruge apps som Netflix og YouTube.

Enheden understøtter en 2,4G/5G WiFi-forbindelse og kan vise op til 150" diagonale billeder. Bemærkelsesværdige er også de 2 indbyggede 5W højttalere, der giver kraftfuld, sprød lyd.

Høj billedkvalitet

Med BlitzWolf du ikke glip af en eneste detalje. BW-V2-projektoren har en opløsning på 1920x1080p og understøtter også 4K-filer. Den skiller sig også ud for sin høje lysstyrke. Alt dette bidrager til at give et klart, rigt detaljeret billede, der vil glæde dig med levende, naturlige farver. Nu kan du komfortabelt se film, spille spil, lave præsentationer og vise dine kære dine feriebilleder!

Android 9.0

Nyd en mere bekvem projektoroplevelse. BW-V2 bruger Android 9.0, hvilket gør den ekstremt brugervenlig og giver nem adgang til mange interessante funktioner. Det giver dig også mulighed for bekvemt at bruge apps som Miracast og Airplay, samt se videoer tilgængelige på YouTube, Netflix og mere.

Fungerer godt i ethvert rum

Skab dit eget teaterrum, hvor du vil. BW-V2-projektoren giver dig mulighed for at projicere et 84-150" diagonalt billede fra en afstand på 2,6-4,65m. Dette gør den perfekt til både små og større rum. Derudover tilbyder enheden en automatisk keystone-korrektionsfunktion, hvilket betyder at den kan rette fejl, der opstår på grund af fejlkonfiguration, på ingen tid.

Bred kompatibilitet

Projektoren er udstyret med flere porte, herunder USB-A, HDMI og 3,5 mm minijack. Det betyder, at du nemt kan tilslutte en række forskellige enheder til den, såsom en telefon, bærbar computer, USB-enhed eller ekstra højttalere. Projektoren understøtter også trådløs forbindelse via 2,4G/5G WiFi. Mulighederne er virkelig enorme - brug projektoren som du ønsker og nyd friheden!

Forbedret design

BW-V2-projektoren imponerer ikke kun med sin funktionalitet, men også med sit stilfulde, minimalistiske design. Det vil perfekt dekorere ethvert rum! Derudover er enheden ekstremt let og kompakt, og den er nem at bære med et specielt håndtag. Så du kan nemt tage den med til et andet rum eller i haven!

Projektoren arbejder utroligt stille - vær ikke bange for forstyrrende lyde.

Indbyggede højtalere

Sørg for endnu mere fordybelse og i dit eget værelse føler du, at du er midt i spændende begivenheder. Projektoren er udstyret med 2 højttalere på hver 5W. Så det kan give lyd i høj kvalitet, der vil overraske dig med et væld af detaljer. Inviter dine venner til en filmaften eller spil dit yndlingsspil - med Blitzwolf BW-V2-projektoren får du en uforglemmelig oplevelse!

  • Størrelsesforhold: 16:9
  • Opløsning: 1920x1080p
  • Afstand: 2,6-4,65m
  • 84-150"

Dette omfatter:
  • Projektor
  • Fjernbetjening
  • Strømkabel
  • Stå
  • brugervejledning

Farve: hvid
Forbindelse: Wifi, 3,5 mm, USB-A, HDMI (bluetooth til højttalere)
Måle: 190 x 130 x 140 mm
Vægt: 1,25 kg

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Andre kunder har også købt

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng