FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

powerbank
rygsæk
ram mount
airpods pro 2
taske
ipad 6
cricut
ipad cover
høretelefoner
ipad cover 6
holder
nomad
brodit holder
iphone 13 mini
ulanzi
elago
ar
lader
brodit
usb-c
iPhone iPhone SE

Brugt iPhone SE

Der har været tre forskellige modeller af iPhone SE indtil videre, den første kom allerede i 2016.

iPhone SE (2016)

Den første iPhone SE-model blev lanceret i marts 2016 som et alternativ til dem, der foretrækker en mindre telefon.
Læs mere brugt iPhone SE

Sorter efter:

Læs mere brugt iPhone SE
Den har en 4-tommer Retina-skærm og er udstyret med A9-chippen, den samme som iPhone 6S.

Designet minder meget om iPhone 5S med sine lige kanter og kompakte form. Kameraet er et 12 megapixel iSight-kamera, der kan optage 4K-video. Denne model henvender sig til brugere, der ønsker en kraftfuld, men lille telefon til en mere overkommelig pris.

iPhone SE (2020)

Anden generation af iPhone SE blev frigivet i april 2020. Denne model har et design, der ligner iPhone 8 med en 4,7-tommer Retina HD-skærm og Touch ID-knap. Den er udstyret med A13 Bionic-chippen, den samme som bruges i iPhone 11 -serien, hvilket giver den en imponerende ydeevne i forhold til sin prisklasse.

Kameraet på 12 megapixel har understøttelse af portrættilstand og avanceret billedbehandling, mens frontkameraet er på 7 megapixel. Denne model tilbyder et godt valg for dem, der ønsker en moderne iPhone oplevelse i et kompakt format og til en lavere pris.

iPhone SE (2022)

Den seneste iPhone SE-model, tredje generation, blev lanceret i marts 2022. Den bevarer samme design som 2020-modellen med en 4,7-tommer skærm og Touch ID, men opgraderer til A15 Bionic-chippen, som giver à endnu bedre ydeevne og energieffektivitet.

Kameraet forbliver på 12 megapixel, men nyder godt af forbedret billedbehandling fra A15-chippen, som giver bedre billeder i svagt lys og avancerede funktioner som Smart HDR 4 og Deep Fusion. Den har understøttelse af 5G, hvilket gør den til den mest fremtidssikre SE-model til dato.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk