FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Tillbage
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
  • Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24
Art. nr. V66390

Xtorm XR2S14 SolarBooster 14W - Gen24

Det kompakte og foldbare solpanel passer i din rygsæk eller håndtaske og forbindes nemt til f.eks. din telefon eller powerbank og oplader den.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
679 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Vil du nemt kunne oplade dine enheder, når der ikke er en stikkontakt i nærheden? Nu kan du gøre det med et kraftfuldt 14W solpanel: Xtorm SolarBooster! Det kompakte og foldbare solpanel passer i din rygsæk eller håndtaske og forbindes nemt til f.eks. din telefon eller powerbank og oplader den. Nyd grøn solenergi på en nem måde, uanset hvor du er.

  • Solceller med høj effektivitet
  • 1x USB-A og 1x USB-C tilslutning
  • Oplad 2 enheder samtidigt med solenergi
  • Kraftige solpaneler 14W
  • Sammenfoldelig og nem at bære
  • Integreret stativ
  • LCD-skærm til læseoutput og optimal placering

Samtidig opladning på en smart måde

Med de to stik, USB-A og USB-C, er det nemt at oplade dine mobile enheder. Det er endda muligt at oplade to enheder samtidigt. Men så tager opladningen naturligvis lidt længere tid, fordi outputtet er delt mellem to porte. Fordelen er, at du kan oplade din smartphone og dine høretelefoner på samme tid, så du kan nyde din yndlingsmusik uden problemer.

Kraftige udgange

Begge USB-porte giver en udgang på 10,5W FastCharge og kan dermed oplade flere små mobile enheder via solenergi. Med 5V/2.1A har du strøm nok til at oplade f.eks. en drone, GoPro, telefon eller tablet uden problemer.

Lysstyrke i realtid

LCD-skærmen har to funktioner. For det første giver det et nøjagtigt tal for den udgangseffekt, som SolarBooster giver til dine tilsluttede enheder. For det andet angiver det den optimale vinkel for placering af SolarBooster. Når du drejer SolarBoosteren, vil tallet på skærmen blive lavere eller højere, afhængigt af hvor meget sollys den fanger. Du får den pålidelige information, du har brug for for at få mest muligt ud af solen!

Et højt afkast på 24 %

De to paneler på SolarBoosteren er lavet af monokrystallinske solceller. Disse dyrere, men højere kvalitet solpaneler er lavet af et enkelt stykke. Det betyder, at udbyttet pr. overflade er maksimalt 24%, hvilket er meget højere end for polykrystallinske plader. Et monokrystallinsk panel fungerer også godt i lavere sollys og ved både ekstremt høje og lave temperaturer. Som et resultat producerer 14W SolarBooster-panelerne #MoreEnergy end billigere solpaneler. Mere solenergi til at oplade dine enheder!

Tag den til solrige steder

Uanset hvor du er, vil denne Xtorm 14W foldbare SolarBooster altid være praktisk. Indlæs f.eks. din telefon eller høretelefoner med grøn solenergi i haven, på altanen eller under en afslappende dag ved vandet. Det kompakte og sammenklappelige solpanel er nemt at have med i tasken eller rygsækken.

Modstandsdygtig over for stænk

SolarBooster er IPX4-klassificeret og har en stænksikker belægning. Så lidt støvregn under en festival eller campingweekend er slet ikke noget problem. Panelet kan nemt modstå 5 minutters regnsprøjt fra alle retninger.

Placer den på den lyse side

Med det integrerede stativ er SolarBooster let at sætte op og klar til brug på ingen tid! Det er vigtigt, at SolarBooster bruges udendørs og ikke indendørs bag glas, da meget mindre sollys absorberes. SolarBooster fungerer naturligvis bedst, når solen skinner kraftigt, og der ikke er en sky på himlen. Når det er en overskyet dag, er der mindre solenergi at levere til dine enheder. På en perfekt solskinsdag får du mest muligt ud af det.

Ren energi fra solen

Brug af grøn solenergi er en bæredygtig måde at drive dine mobile enheder på. Med denne 14W foldbare SolarBooster kan du nemt give #MoreEnergy til for eksempel din smartphone, uden at bruge netstrøm. Via LCD-skærmen kan du nemt se, hvor meget strøm SolarBoosteren i øjeblikket leverer til dine tilsluttede enheder. Giv dine enheder et rent energiboost med solens kraft!

Ingen tan

Denne 14W foldbare SolarBooster er sikker at bruge takket være Xtorms omfattende sikkerhedstjek. Både SolarBooster og de tilsluttede enheder er beskyttet mod kortslutninger, overophedning og overopladning. SolarBooster indeholder ingen batterier, så der er ingen risiko for overophedning eller brænding af panelerne, selv ved høje temperaturer. Få mest muligt ud af solen, så snart den skinner! Bekymringsfri opladning på en bæredygtig måde.

Kombiner solpanelet med en powerbank for at spare energi til senere, powerbank medfølger ikke.

Måle: 30,9 x 22,6 x 2,9 cm
Måle: 537 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk
Stäng