FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • SwitchBot K10+ Mini Robot Vacuum Cleaner
  • SwitchBot K10+ Mini Robot Vacuum Cleaner
Art. nr. V36575

SwitchBot K10+ Mini Robot Vacuum Cleaner

Rengøringsrobot der støvsuger og tørrer gulvet. Intelligent navigation, lang driftstid og ekstremt støjsvag drift er blot nogle af dens fordele.

Læs mere
3.219 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Rengøringsrobot er den perfekte kombination af innovativ teknologi og den ydeevne, du skal bruge for at holde dit hjem i perfekt orden. Den støvsuger ikke kun, men tørrer også dine gulve og efterlader dem helt rene og friske. Intelligent navigation, lang driftstid og ekstremt støjsvag drift er blot nogle af fordelene, alt sammen i et ekstremt kompakt design.

Maksimal ydeevne i en kompakt form

SwitchBot K10+ Mini Robotstøvsuger tilbyder en imponerende sugestyrke på 2.500 Pa . Den genkender på intelligent vis tæpper og øger automatisk sugekraften. Derudover kan du takket være justeringen af sugekraften i 4 niveauer justere robottens ydeevne til forskellige overflader, dens kompakte design gør det muligt at nå alle kroge og afkroge og rense hele overfladen grundigt.

Lang driftstid

Op til 120 minutters drift på én opladning gør det muligt at rengøre et område på op til 120 m² grundigt. Når opladningsniveauet er for lavt, stopper robotten rengøringen for automatisk at gå tilbage til ladestationen og derefter vende tilbage til hvor den slap for at fortsætte rengøringen. Robotten vender også automatisk tilbage til sin base, når støvbeholderen er fuld, hvor den tømmer sig selv. Stationen har en kapacitet på hele 4 liter, hvilket svarer til op til 70 dage uden tømning.

Intelligent navigationssystem

Takket være det intelligente LDS-navigationssystem vil støvsugeren finde sin perfekte plads i dit hjem. Den scanner sine omgivelser og skaber et præcist kort over dit hjem , der gør det muligt for den at planlægge den mest effektive rengøringsrute. Den identificerer og undgår også forhindringer på intelligent vis, og dens evne til at klatre over forhindringer op til 2 cm høje betyder, at den nemt håndterer tærskler eller tæpper på sin vej.

Fjernstyr den

Det er nemt at styre robotstøvsugeren. Appen giver dig ikke kun mulighed for at tænde og slukke enheden eksternt, men også at planlægge rengøringsplaner og overvåge rengøringen. Appen lader dig også oprette virtuelle vægge og no-go-zoner, så du kan kontrollere, hvor robotten gør rent. Den er også kompatibel med populære stemmeassistenter (Google Assistant, Amazon Alexa, Siri og IFTTT).

Dette omfatter:
  • Robotstøvsuger
  • Tømning/ladestation
  • Moppeholder
  • Sidebørste x2
  • Vedligeholdelsesværktøjer
  • Støvpose x2
  • Filter x2
  • Engangsmoppe x20
  • Strømkabel
  • brugervejledning

Farve: hvid
Højde: 9,2 cm
Diameter: 24,8 cm

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng