FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
  • Remax Lamp Hunyo RT-E710
Art. nr. V89283

Remax Lampe Hunyo RT-E710

Remax Hunyo er en unik lampe til dig, der sætter pris på funktionalitet og originalt design. Det blev lavet med flere anvendelser i tankerne.

Læs mere
299 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 6 månader
Remax Hunyo er en unik lampe til dig, der sætter pris på funktionalitet og originalt design. Den blev lavet med flere anvendelsesmuligheder i tankerne, hvilket gør den ikke kun til en praktisk lampe, men også et elegant dekorativt element i ethvert interiør.

Det giver en blid belysning, der giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære, perfekt til at læse, arbejde eller slappe af. Du kan tilpasse dens funktion til dine behov ved at vælge en af tre lysstyrketilstande. Dens magnetiske design giver dig mulighed for at montere den hvor som helst. Derudover er produktet justerbart 360°.

Én lampe - en række muligheder

Det, der kendetegner Hunyo-lampen, er dens alsidighed og høje funktionalitet. Du kan bruge den som skrivebordslampe og øge din komfort, når du arbejder eller studerer. Den kan også bruges som væg- eller garderobelampe til at skabe et blødt lys i forskellige rum.

Lampen kan også bruges som natlys, som du bekvemt kan stille på et skrivebord eller en hylde for at give læseforhold inden sengetid. Derudover vil den fungere perfekt som lommelygte. Mulighederne er virkelig mange!

3 lysstyrke

Nyd det bløde, øjenvenlige lys med en temperatur på 4000K fra Remax Hunyo. Du kan nemt justere lampens lysstyrke efter dine behov ved at vælge et af 3 niveauer. Brugen er enkel og intuitiv - bare rør den! Så du kan nemt skabe det rigtige lys til dit arbejde eller afslapning, uden at skulle bekymre dig om anstrengte øjne. Derudover giver lampen dig mulighed for frit at justere lysets vinkel.

Praktiske løsninger

Du kan strømforsyne Remax-lampen via USB. Enheden har også et lithiumbatteri, hvis energi du kan genoplade på flere måder. Du kan blandt andet tilslutte den til en powerbank, computer eller oplader. Dette giver dig mulighed for at bruge lampen udendørs eller på steder, hvor det ikke er nemt at få adgang til en strømkilde.

Batteriet oplades på 2-3 timer.

Farve: hvid
Forbindelse: USB-A
Måle: 372 x 120 x 53,2 mm
Vægt: 645 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Nedis fleksibel LED-bordslampe med Qi
Nedis fleksibel LED-bordslampe med Qi
Den har 36 meget lyse LED'er, der kan ændres fra varmt til koldt hvidt lys med et tryk på en knap. Qi-opladning til telefon til fods.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Sort
359 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng