FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
Tillbage
  • Onikuma X15 Pro Cat Gaming Headphones
  • Onikuma X15 Pro Cat Gaming Headphones
Art. nr. V95457

Onikuma X15 Pro Cat Gaming-hovedtelefoner

Headsettet udmærker sig ved sit ergonomiske design, farverige RGB-baggrundsbelysning og originale indretning i form af katteører.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
199 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Onikuma X15 Pro garanterer fantastisk lydkvalitet takket være 50-millimeter drivere og gør det nemt at kommunikere med andre afspillere takket være en justerbar omnidirektionel mikrofon.

De skiller sig også ud gennem deres ergonomiske design, farverige RGB-baggrundsbelysning og originale dekoration i form af katteører.

Højere niveau af fordybelse

Med X15 Pro vil du opleve en uforglemmelig oplevelse! Hovedtelefonerne bruger 50 mm drivere, der giver en rig, sprød lyd. Som et resultat vil du nøjagtigt høre alle detaljer, for eksempel modstandernes trin eller skud. Nyd fuld fordybelse og ved dit eget skrivebord føler du, at du er midt i spændende begivenheder!

Gratis kommunikation med andre spillere

Enhver, der ofte spiller onlinespil, ved sikkert, hvor vigtigt det er at kommunikere ordentligt med andre spillere. X15 PRO-hovedtelefonerne tilbyder en justerbar omnidirektionel mikrofon, der pålideligt og præcist optager din stemme. Så du kan tale med dine venner uden problemer, planlægge dit næste spil eller advare andre holdmedlemmer om fare.

Designet med gamere i tankerne

X15 PRO høretelefonerne er udstyret med farverig RGB-baggrundsbelysning, som i kombination med pandebåndet ser virkelig fantastisk ud og giver dem en unik karakter. De har også en usædvanlig dekoration i form af katteører - det giver dem en endnu mere unik stil!

Komfort til timevis af spil

Spil så længe du vil - med X15 PRO behøver du ikke bekymre dig om ubehag. Hovedtelefonerne byder på bløde ørekopper lavet af
imiteret læder, som sidder perfekt på ørerne og har høj slidstyrke. Derudover giver det justerbare pandebånd dig mulighed for optimalt at tilpasse dem til dine individuelle behov.

Farve: Sort
Forbindelse: 3,5 mm + USB-A
Kabellængde: 2 meter

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Forbindelse: 3,5mm, USB-A
Farve: Sort
RGB: Ja

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng