FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
  • NiteBird Smart Table Lamp LB3
Art. nr. V44399

NiteBird Smart Bordlampe LB3

NiteBird smart bordlampen kan fjernbetjenes. Det kan også integreres i det smarte hjemmemiljø.

Læs mere
269 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
NiteBird smart bordlampen kan fjernbetjenes. Det kan også integreres i det smarte hjemmemiljø. Lampen er desuden kendetegnet ved stemmestyring, planlægning, mulighed for at dæmpe lyset, et touchpanel samt brugervenlighed og variabel lysfarve.

Mulighed for kontaktløs styring af enheden

Lampen er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, hvilket giver dig maksimal bekvemmelighed ved at lade dig styre lyset gennem simple talebeskeder. Ved hjælp af kommandoer kan du ikke kun nemt tænde eller slukke for enheden, men også justere lyset efter dine behov, mens du ligger behageligt i sengen eller på sofaen.

Vågn og dvale

Du kan starte lyset som standard eller gemme de gange, du går i seng i lyset. Når du gør det, vil den tilpasse sig din dag. Om morgenen vækker den dig med en behagelig lys glød, mens den om aftenen beroliger dig med et afslappende hvidt lys, der gør det lettere at forberede sig til søvnen.

Fjernbetjening og enhedsdiagram

Styr lyset nemt med Gosund appen når som helst og hvor som helst, selv når du er væk hjemmefra. Juster lysstyrken på lyset, når det passer dig, eller tænd/sluk lyset på dit barns værelse.

Mere end en lampe

Lampens kompakte størrelse og elegante design giver dig mulighed for at integrere den i en kunstnerisk dekoration på bordet. Det betyder også, at lampen passer perfekt ind i næsten ethvert arrangement i et moderne hjem. Produktet passer perfekt sammen med moderne møbler og kan også blive et fremragende designelement i din lejlighed.

Bring mere farve ind i dit liv

RGB+W lysblandingstilstanden giver dig mulighed for at skabe smukke og betagende landskaber. NiteBird-lampen er praktisk at bruge takket være dens berøringsskærm, universalkontakt og hvidt og RGB-lys.

Komfortabelt berøringspanel

I lampen er standardknapperne fuldstændig erstattet af et mere intuitivt touchpanel. Denne løsning gør det helt klart nemmere at bruge. Skift farve eller lysstyrke - alt foregår ved berøring. Bare tryk på toppen/siden af enheden for at tænde/slukke den eller skifte driftstilstand.

Derudover giver et blidt stryg på det nederste berøringspanel dig mulighed for at ændre farver og justere lysstyrken mellem 1-100%.

Flere applikationer

Lampen skal ikke kun fungere som sengelampe i soveværelset. Det vil også fungere perfekt andre steder. Du kan med succes placere den i et børneværelse, badeværelse, stue eller køkken. På grund af det øjenvenlige lys, den udsender, kan du også bruge den som læselys.

En løsning, der ikke kræver installation

Alt du skal gøre er at starte lampen med det medfølgende MicroUSB-kabel, downloade Gosund appen, tilføje enheden, justere indstillingerne til dine behov og nyde din nye pålidelige lyskilde!

  • Amazon Alexa og Google Assistant
  • Lumen: 150 lm hvid/100 lm RGB

Farve: hvid
App: Gosund og SmartLife (Tuya)
Måle: 22,5 x 11 x 11 (cm)

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Farve: Hvid
HomeKit-certificeret: Nej
Protokol: Wifi

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng