FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • Brother MFC-J4340DW 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J4340DW 4-in-1 Inkjet Printer
Art. nr. V20322

Brother MFC-J4340DW 4-i-1 inkjetprinter

Professionel alt-i-en inkjetprinter med trådløs forbindelse og højkapacitets blækpatroner. Din forretningspartner på hjemmekontoret!

Læs mere
1.789 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 3 år
Professionel alt-i-en inkjetprinter med trådløs forbindelse og højkapacitets blækpatroner. Din forretningspartner på hjemmekontoret!

MFC-J4340DW er en kraftfuld, kompakt og stilfuld enhed med print-, kopi-, scan- og faxfunktioner i høj kvalitet. Med professionelle funktioner kan du drage fordel af en bred vifte af tilslutningsmuligheder og lette udskrivning med en 20-arks automatisk dokumentføder.

Professionel printkvalitet derhjemme

Din arbejdsplads er måske hjemme, men det behøver ikke at betyde, at kvaliteten af printene forringes. Med MFC-J4340DW kan du forvente den højeste printkvalitet og høj hastighed.

Altid forbundet

Du behøver ikke sidde ved dit skrivebord eller endda i nærheden af printeren for at bruge MFC-J4340DW. Med flere forskellige tilslutningsmuligheder kan du printe hvor som helst i dit hjem eller på kontoret og eller fra din mobiltelefon. Ved at downloade Brother Mobile Connect- appen kan du få adgang til en række funktioner - fra at sende udskriftsjob til at kontrollere blækniveauer og bestille genopfyldninger, når det er nødvendigt. Printeren understøtter AirPrint

Scanningsteknologi for at forbedre arbejdsgangen

En alt-i-én-printer, der gør mere end blot at udskrive. Scanningsfunktioner , der kan forbedre produktiviteten hjemmefra. Øg arbejdsgangen ved at scanne i farver eller sort/hvid ved høj hastighed forskellige områder: Billede, Fil, OCR og E-mail.

Hold styr på dit blækforbrug, hurtigt og nemt

Vi har modificeret vores blækpatroner til at indeholde mere blæk og skabt en intern blækbeholder, der leverer flere sider uden afbrydelser uden at ændre maskinens kompakte størrelse. Sidemålerfunktionen giver dig mulighed for at kontrollere blækniveauer på LCD-skærmen for at undgå afbrydelser i udskrivningen.

Lad printeren gøre arbejdet

Arbejder du med store dokumenter, kan du fokusere på andre ting, mens dine dokumenter behandles. Øg effektiviteten med automatisk tosidet udskrivning, sparer miljøet og papir, eller den automatiske dokumentføder til flersidet scanning.

Pakkens indhold

Netledning, Produktsikkerhedsvejledning, Tilbehør, Brugervejledning, Garantikort, Hurtig vejledning, 4 blækpatroner

Farve: hvid
Forbindelse: Wifi, USB-A
Maksimal papirstørrelse: A4

Dokument:

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng