FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
Tillbage
  • Brodit Passiv hållare med kulled 711400
  • Brodit Passiv hållare med kulled 711400
Art. nr. V62593

Brodit Passiv holder med kugleled 711400

Passer til enheder uden beskyttelsesstøvle (EDA10A-RB-0), uden roterende håndstrop (EDA10A-HS-1PK). Med AMPS, VESA 75 huller.

Denne holder er det perfekte valg, når du ønsker det

Læs mere
579 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Passer til enheder uden beskyttelsesstøvle (EDA10A-RB-0), uden roterende håndstrop (EDA10A-HS-1PK). Med AMPS, VESA 75 huller.

Denne holder er det perfekte valg, når du vil have din enhed solidt monteret inden for rækkevidde. Holderen er lavet af ekstra kraftig plast. Monter holderen på en hvilken som helst glat overflade eller piedestalmontering (PM-montering) i en lastbil, gaffeltruck, distributionskøretøj, lager osv. Du har fuld adgang til kameraet og alle knapper og udgange, når enheden er i holderen.

Holderen er udstyret med et kugleled, så du nemt kan justere vinklen for at få et godt udsyn til skærmen, eller skifte mellem stående og liggende positioner. Tiltbar 15 ? og drejelig 360?. Monteringsplade 42x50 mm med forborede AMPS holdere.

Fremstillet i Sverige. Fremstillet af højkvalitets ABS og acetalplast. Farve: Sort.

Enheder bør ikke monteres på instrumentbrættet, hvis de skjuler udsynet eller blokerer vigtige kontroller. Montering af en enhed i et køretøj sker altid på kundens eget ansvar.


Læs hele vejledningen omhyggeligt og se på billederne, inden monteringen påbegyndes.

1. Løsn skruen i midten af holderen, så du kan fjerne monteringspladen på bagsiden. Placer monteringspladen på det ønskede sted. Fastgør monteringspladen med de medfølgende skruer. Placer holderen over monteringspladen, så skruen passer ind i hullet i kugleleddet. Spænd skruen, indtil holderen sidder godt fast, men stadig kan vinkles.

2. For at sætte enheden i holderen: Tryk den kugleforsynede låsedel opad. Placer den nederste del af enheden i holderen, og tryk frem på den øverste del af enheden, så den klikker ind i holderen. Tryk den kugleforsynede låsedel nedad.

3. For at tage enheden ud af holderen: Tryk den kugleformede låsedel opad. Tryk opad på toppen af holderen og træk toppen af enheden ud af holderen først, så kan du løfte enheden op/ud af holderen.

4. Holderen samlet.

Passer til: Honeywell EDA10A

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng