FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
powerbank
airpods pro 2
rygsæk
cricut
ipad cover
ram mount
brodit
airtag
ipad
cover til iphone 13 mini
apple watch
taske
holder
ram
otterbox
macbook cover
tomtoc
mus bluetooth
ipad cover 6
Tillbage
  • Brodit Hållare med lås 216212
  • Brodit Hållare med lås 216212
Art. nr. V92667

Brodit Holder med lås 216212

Aktiv holder med cig-stik og kugleled. 3A opladning. 12/24V. Med Easy-switch system. Opladning via pogo pin. 2 nøgler medfølger.

Denne holder bruges når du

Læs mere
1.149 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Aktiv holder med cig-stik og kugleled. 3A opladning. 12/24V. Med Easy-switch system. Opladning via pogo pin. 2 nøgler medfølger.

Denne holder bruges, når du vil have din enhed låst og alligevel let tilgængelig. Perfekt til butikken eller på messen - hvor end du ønsker at bruge din enhed, uden at den er nem at flytte. For at fjerne den fra holderen kræver det en nøgle eller en vis mængde kraft. Holderen inkluderer en lås og to nøgler. Med din enhed i en aktiv holder har du altid et nyopladet batteri.

Nemt at skifte system:
Med det nemme at skifte system kan du kun opgradere holderen og beholde kablerne installeret. Det sparer dig for en masse tid! Når du opgraderer til en ny enhed, behøver du ikke længere at lave en fuld installation. Det samme gælder vedligeholdelse i tilfælde af garanti eller skade. Du kobler blot holderen fra ladekablet via Molex 6-polet lynstik, og tilslutter derefter den nye holder. Ændringen er fuldført på få sekunder.

Holderen er trust ad med et vippedreje, så du nemt kan justere vinklen for at se godt på skærmen, eller skifte mellem portræt- og landskabstilstand. Vinklet 17° og drejelig 360°. Monteringsplade 42x50 mm med 4 mm AMPS huller. Fremstillet af sort ABS / Acetal plast. Fremstillet i Sverige. Monteret på et piedestalbeslag eller en ProClip monteringsplatform.

Læs hele vejledningen omhyggeligt, og se på billederne, inden monteringen påbegyndes.

1. Løsn skruen i midten af holderen, så du kan fjerne monteringspladen på bagsiden.

2. acer monteringspladen på det ønskede sted. Skru monteringspladen på med de medfølgende skruer. acer holderen over monteringspladen, så skruen passer i hullet i kugleleddet, og skru den fast. Spænd skruen, så holderen sidder godt fast, men stadig kan vinkles.

For at indsætte enheden i holderen: acer enheden i holderen. Tryk låseblokken ned. Tryk på låseknappen. Sådan fjernes enheden fra holderen: Lås op med den medfølgende nøgle. Tryk låsedelen opad. Tryk op på toppen af holderen og træk toppen af enheden ud af holderen.

4. Holder formonteret.


Passer til: Panasonic FZ-T1
dell : 216212

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk
Stäng