FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
  • 1More PistonBuds Pro with ANC
Art. nr. V79051

1More PistonBuds Pro med ANC

Oplev, hvor godt dine yndlingssange kan lyde med 1More PistonBuds Pro. Indbygget støjreduktion, bluetooth-forbindelse og et behageligt design.

Læs mere
Sort
499 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Oplev, hvor godt dine yndlingssange kan lyde med 1More PistonBuds Pro.

Nyd overlegen lydkvalitet takket være 10-millimeter dynamiske drivere og OuietMax aktiv støjreduktionsteknologi hjælper dig med at skære igennem støjen. Headsettets spilletid når op til 30 timer med opladningsetuiet.

Indbyggede mikrofoner med DNN-algoritme letter telefonopkald.

Bedre musikoplevelse

Høretelefonerne er udstyret med 10 millimeter dynamiske drivere, som garanterer en fantastisk lydkvalitet. Rige detaljer, kraftfuld bas, krystalklar lyd - dette og meget mere venter på dig med Piston Buds Pro. De understøtter også AAC-codec, hvilket betyder, at 1More-hovedtelefonerne giver en endnu bedre musikoplevelse.

Spilletid

Du behøver ikke længere bekymre dig om, at hovedtelefonerne aflades på et uventet tidspunkt. Det indbyggede batteri lader dig afspille musik i op til 7,5 timer på en enkelt opladning med ANC slukket, eller op til 5 timer med ANC tændt. Vil du forlænge den tid? Udnyt det medfølgende etui og forlænge deres spilletid til 30 timer! Derudover understøtter de hurtig opladning, så du kan nyde din musik i endnu en time efter kun 5 minutters opladning.

Bluetooth 5.2

Avanceret Bluetooth 5.2-teknologi er ansvarlig for en hurtig og stabil forbindelse i en afstand på op til 10 meter. Så du kan bevæge dig frit uden at bekymre dig om forbindelsen eller musikken bliver afbrudt. 1MORE har heller ikke glemt spillere! PistonBuds tilbyder en speciel spiltilstand, der reducerer forsinkelsen, mens den får perfekt lyd- og videosynkronisering.

Støjreduktion

PistonBuds Pro bruger QuietMax, en hybrid aktiv støjreduktionsteknologi, som effektivt eliminerer omgivende støj op til 38 dB. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i dine yndlingssange og slappe af. Uanset om du arbejder, studerer, træner eller rejser, hjælper PistonBuds Pro-hovedtelefoner dig med at fokusere på det, du laver.

Tilpas hovedtelefonerne, så de passer til dig

1More Music-appen lader dig tilpasse høretelefonernes ydeevne til næsten enhver situation. Der er op til 12 EQ-indstillinger til din rådighed - uanset hvilken type musik du lytter til, er du sikker på at finde en indstilling, der opfylder dine behov!

Der er også en Transparency-tilstand, som lader dig holde forbindelsen til verden uden at skulle tage hovedtelefonerne af, og WNR-tilstand, som automatisk reducerer vindstøj.

Fantastiske opkald

Nu kan du uden problemer tale i telefon i et overfyldt indkøbscenter eller i en bus. Hovedtelefonerne har mikrofoner af høj kvalitet, der pålideligt optager din stemme. PistonBuds Pro bruger også en intelligent DNN-algoritme, der filtrerer omgivende støj fra for krystalklare samtaler selv i støjende omgivelser.

Den aerodynamiske struktur dæmper også vindstøj, så din stemme forbliver klar og sprød, når du løber eller cykler.

Komfortabel og modstandsdygtig over for regn

Det omhyggeligt gennemtænkte design af PistonBuds Pro vil give dig en utrolig komfort. Høretelefonerne tåler regn og sved ifølge IPX5.

Det kompakte etui passer endda nemt i lommen. Derudover er den blevet belagt med en speciel belægning, der forhindrer fingeraftryk. Nu kan du tage dine hovedtelefoner med dig overalt og nyde din yndlingsmusik, uanset hvor du går!

Farve: Sort hvid
Forbindelse: Bluetooth 5.2

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

ANC: Ja
Farve: Sort, Hvid
Stereo/mono: Stereo
True Wireless: Ja

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng