FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier Vandtætte

Køb vandtætte skaller og etuier til iPhone 16 Pro

Vandtætte etuier til iPhone 16 Pro er den perfekte løsning til dem, der ønsker at beskytte deres telefon mod vand, støv og andre elementer, uanset om de er på stranden, i bjergene eller i hverdagen. Disse etuier er designet til at give fuld dækningsbeskyttelse og sikre, at din telefon forbliver tør og sikker selv under ekstreme forhold.
Læs mere Køb vandtætte skaller og etuier til iPhone 16 Pro

Sorter efter:

Læs mere Køb vandtætte skaller og etuier til iPhone 16 Pro

Fuldstændig vandbeskyttelse

Vandtætte skaller er lavet til at være fuldstændig vandtætte og giver beskyttelse mod regn, stænk og endda fuld nedsænkning i vand. Dette gør dem ideelle til aktiviteter som svømning, padling eller bare en regnvejrsdag.

Støvtæt og smudsafvisende

Udover at være vandtætte beskytter disse etuier også din iPhone 16 Pro mod støv, sand og snavs. Dette er især nyttigt for dem, der arbejder i støvede miljøer eller elsker at være udendørs.

Slagfasthed

Vandtætte skaller er ofte også stødsikre og lavet af slidstærke materialer, der giver ekstra beskyttelse mod fald og stød. Dette sikrer, at din telefon er beskyttet mod både vand og fysiske skader.

Præcision og funktionalitet

På trods af deres robuste beskyttelse er vandtætte etuier designet med præcise udskæringer til knapper, porte og kameraer. Det betyder, at du kan bruge alle funktionerne på din iPhone 16 Pro uden at skulle fjerne coveret. Mange modeller har desuden indbyggede skærmbeskyttere, der ikke påvirker touchskærmens følsomhed.

Anvendelsesområder

Vandtætte skaller er ideelle til en række forskellige situationer, fra daglig brug til mere ekstreme aktiviteter. De er perfekte til folk, der elsker udendørs eventyr, vandsport eller arbejder i miljøer, hvor telefonen risikerer at blive udsat for vand og snavs. Derudover er de et godt valg for alle, der ønsker ekstra tryghed i hverdagen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk