FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airpods pro 2
powerbank
rygsæk
ipad 6
taske
høretelefoner
ram mount
nomad
airtag
ipad cover
cricut
ipad cover 6
brodit holder
uag
cover iphone 11
brodit
se 2022
ram
ar
lader
Holdere Vægbeslag

Køb Vægbeslag til iPhone 16 Plus

Brug af et vægbeslag til din iPhone 16 Plus kan være en fremragende måde at holde din telefon organiseret, sikker og let tilgængelig derhjemme eller på kontoret. Vægbeslagene er praktiske til at skabe et fast sted til telefonen, hvilket især kan være nyttigt til aktiviteter som videokonferencer, opskrifter i køkkenet, eller blot for at du skal vide, hvor telefonen er.
Læs mere Køb Vægbeslag til iPhone 16 Plus

Sorter efter:

Læs mere Køb Vægbeslag til iPhone 16 Plus

Selvklæbende vægbeslag

Selvklæbende vægbeslag er nemme at installere og kræver intet værktøj. Disse beslag bruger stærke klæbende puder til at fastgøre til glatte overflader såsom vægge, fliser eller skabe.

Skruemonterede vægbeslag

Skruemonterede vægbeslag tilbyder en mere permanent løsning og er normalt mere stabile end selvklæbende muligheder. Disse holdere er ideelle til langtidsbrug og modstår tungere belastninger.

Justerbare vægbeslag

Justerbare vægbeslag giver fleksibilitet, når det kommer til at ændre betragtningsvinkel og position. Disse holdere er gode til rum, hvor du måske ønsker at justere telefonens position afhængigt af, hvad du laver.

Multifunktionelle vægbeslag

Multifunktionelle vægbeslag tilbyder ekstra funktioner såsom opladning, opbevaring af tilbehør eller integration med andre smarte hjemmeenheder.

Designfokuserede vægbeslag

For dem, der ønsker en æstetisk tiltalende løsning, findes der vægbeslag, der er designet til at passe ind i boligindretningen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk