FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Kabler USB-C till USB-C-kablar

USB-C til USB-C kabler til iPhone

Du finder USB-C til USB-C kabler til iPhone i mange forskellige længder og modeller. Tænk godt over dine behov, når du skal vælge den rette løsning.
Læs mere USB-C til USB-C kabler til iPhone

Sorter efter:

Læs mere USB-C til USB-C kabler til iPhone

Hurtigere opladning og dataoverførsel med højere watt

Med USB-C til USB-C kabler har du mulighed for hurtigere opladning og dataoverførsel end traditionelle opladere, da de kan klare flere watt. Jo højere watt du går efter, jo hurtigere kan du oplade og overføre data. Du skal sikre dig, at kablet understøtter Power Delivery (PD), hvis du ønsker at gøre brug af den høje hastighed direkte via kablet.

Flere forskellige længder

Det er muligt at vælge mellem mange forskellige længder efter behov. Måske det kan være, at du blot har behov for et lille kabel på 20-25 cm til turen eller rejsen. Hvis det er mere praktisk for dig med et længere kabel, kan du også vælge et på to meter eller forlængerkabler på op til hele tre meter.

Praktiske funktioner

Du kan også vælge kabler med 90 grader dobbeltvinklet, hvis du skal bruge kablet ved steder med begrænset plads. Udover opladning og dataoverførsel finder du også kabler, du kan anvende som USB-C skærmkabler til visning af fantastisk høj 8K-opløsning.

Forskellige materialer og farver

Materialet er vigtigt på et USB-C til USB-C kabel til iPhone. Vælg eksempelvis kabler af slidstærkt og flettet nylon eller blødt og fleksibelt gummi. Du finder også kabler i farver som hvid, grå, sort, sølv, gul, blå og grøn. Så kan du finde et kabel, der passer perfekt til din smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk