FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Kabler USB-A till USB-C-kablar

USB-A til USB-C kabler til iPhone

USB-A til USB-C-kabler gør det muligt for dig at forbinde enheder, der har USB-C stik i den ene ende og USB-A i den anden. Hvis du har en USB-oplader med USB-A-tilslutning, kan du anvende USB-A til USB-C-kablet mellem f.
Læs mere USB-A til USB-C kabler til iPhone

Sorter efter:

Læs mere USB-A til USB-C kabler til iPhone
eks. tablets, telefoner og bærbare computere.

Hurtig opladning

USB-C understøtter højere effektniveauer, som gør det muligt at oplade dine enheder hurtigere end med traditionelle USB-A-opladere. Med et USB-A til USB-C-kabel har du mulighed for synkronisering af dine data på få sekunder samt hurtig opladning af dine forskellige enheder.

Flere typer og designs

Har du brug for et kabel med vinklede stik til optimering af plads eller tilgængelighed, enten i USB-A-enden eller i USB-C-enden, findes der flere muligheder. Et 3-i-1 USB-A kabel er et kombinationskabel med USB-A i den ene ende og 3 forskellige stik i den anden. Todelte kabler, USB-C og Lightning, spiralkabler og flettede kabler ? ja, kun fantasien sætter grænser.

Hurtig dataoverførsel

USB-C-porte understøtter de nyeste USB-standarder, hvilket betyder hurtigere dataoverførsel sammenlignet med de ældre USB-A-porte. Ved at anvende et USB-A til USB-C-kabel kan du drage fordel af de forbedrede overførselshastigheder, når du kopierer filer mellem dine enheder. Du kommer især til at mærke en markant forskel, når du skal overføre store filer.

Fremtidssikret

USB-C bliver mere og mere udbredt, og det vil med stor sandsynlighed blive standarden for fremtidige elektroniske enheder. Ved at anvende USB-A til USB-C-kabler er du bedre rustet til at håndtere fremtidige enheder. Sørg for at købe kabler af høj kvalitet fra anerkendte producenter. Apple-certificerede kabler er generelt altid et trygt valg.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk