FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
cricut
ipad cover
taske
ram mount
tomtoc
powerbank
oplader
pow
næt taske
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier TPU

Silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro Max

Silikone covers og TPU covers til iPhone 16 Pro Max er populære valg blandt iPhone brugere takket være dens holdbarhed, fleksibilitet og beskyttende egenskaber. Disse to materialetyper har deres unikke fordele og bruges ofte til at skabe brugerdefinerede skaller, der opfylder forskellige behov og præferencer.
Læs mere silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro Max

Sorter efter:

Læs mere silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro Max

Silikone skal

Silikoneskaller er kendt for deres blødhed og fleksibilitet, hvilket gør dem meget modstandsdygtige over for stød og fald. Materialet har en let klistret overflade, som giver dig et fremragende greb og mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af dine hænder. Silikone er desuden et meget formbart materiale, som gør det muligt at skabe etuier, der passer perfekt til iPhone 16 Pro Max med præcise udskæringer til porte og knapper.

En anden fordel ved silikoneskaller er deres evne til at modstå støv og snavs. Er de også nemme at rengøre? normalt er en fugtig klud nok til at fjerne pletter eller snavs. Silikonecovers fås i en række forskellige farver og kan også indeholde forskellige mønstre eller teksturer, der tilføjer et personligt præg til din smartphone.

TPU-skal (termoplastisk polyurethan)

TPU-covers er en anden populær type beskyttelse til iPhone 16 Pro Max , kendt for deres holdbarhed og høje modstandsdygtighed over for slid. TPU er et mere robust materiale sammenlignet med traditionel silikone og giver overlegen beskyttelse mod ridser og slid. Materialet kombinerer egenskaberne fra både hårde og bløde materialer, hvilket giver balance mellem fleksibilitet og stivhed.

TPU etuier er ekstremt modstandsdygtige over for olie og fedt, hvilket gør dem ideelle til folk, der ofte bruger deres telefon i miljøer, hvor sådan forurening er almindelig. Derudover er TPU velegnet til at absorbere stød, hvilket giver effektiv beskyttelse til telefonen i tilfælde af et fald.

Design og innovation

Både silikone- og TPU-covers fås i en række forskellige finish, fra gennemsigtige eller gennemsigtige modeller, der viser telefonens originale design, til etuier, der har indlejrede dekorationer såsom glitter, grafiske print eller endda med indbyggede standere til håndfri brug.

Både silikone covers og TPU covers er overkommelige muligheder, der tilbyder robust beskyttelse uden at tilføje for meget bulk eller vægt til din iPhone 16 Pro Max . Valget mellem disse to materialetyper afhænger normalt af personlige præferencer med hensyn til følelse, udseende og det specifikke miljø, telefonen bruges i.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk