FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier tegnebogscover

Køb pung etui & cover med kortholder til iPhone 16 Pro

Pung etui til iPhone 16 Pro er et praktisk og stilfuldt tilbehør, der kombinerer beskyttelse og funktionalitet i ét. Disse etuier er designet til at give din telefon fuld beskyttelse, samtidig med at de fungerer som en pung, hvilket gør dem perfekte til dem, der ønsker at reducere antallet af genstande, de har med sig.
Læs mere Køb pung etui & cover med kortholder til iPhone 16 Pro

Sorter efter:

Læs mere Køb pung etui & cover med kortholder til iPhone 16 Pro

Alt-i-et design

Pung etuier har integrerede kortpladser og nogle gange endda lommer til kontanter, hvilket gør det muligt at opbevare kreditkort, ID og penge sammen med din telefon. Dette eliminerer behovet for en separat tegnebog og opbevarer dine vigtigste ejendele ét sted.

Robust beskyttelse

Disse covers tilbyder omfattende beskyttelse til din iPhone 16 Pro, inklusive forsiden, bagsiden og kanterne. De er ofte lavet af materialer af høj kvalitet, såsom læder eller syntetiske alternativer, som beskytter mod ridser, stød og fald. Nogle modeller har også en magnetisk lukning, der holder etuiet sikkert lukket.

Stil og elegance

Pung etuier kommer i en række forskellige stilarter og farver, fra klassisk sort og brunt læder til moderne og farverige muligheder. De giver din iPhone et elegant og sofistikeret look, hvilket gør dem velegnede til både formelle og uformelle lejligheder.

Bekvemmelighed og funktionalitet

Mange pung etuier er designet med en stand-funktion , der gør det muligt at stille telefonen i liggende stilling, hvilket er perfekt til at se videoer eller gå igennem Foretag videoopkald håndfrit. Derudover har de præcise udskæringer til alle knapper, porte og kameraer, så du kan bruge alle funktioner uden at tage telefonen ud af etuiet.

Kompatibilitet

Moderne pungcovers er ofte kompatible med trådløs opladning og MagSafe , som giver dig mulighed for at oplade din iPhone 16 Pro uden at skulle fjerne coveret. Dette giver en kombination af komfort og beskyttelse, der er svær at slå.

Anvendelsesområder

Pungetui er ideelle til hverdagsbrug, uanset om du er på arbejde, skole eller ude i byen. De er særligt anvendelige til rejser, hvor det er praktisk at have alle vigtige ejendele på ét sted. Derudover er de et glimrende valg for dem, der ønsker at reducere antallet af varer, de har med sig.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk