FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
cricut
ipad cover
taske
ram mount
tomtoc
powerbank
oplader
pow
næt taske
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier tegnebogscover

iPhone 16 Pro Max Wallet Case - Stort udvalg

Pungcovers til iPhone 16 Pro Max kombinerer smart design med praktisk funktionalitet, hvilket gør dem til en ideel løsning for dem, der ønsker at reducere antallet af genstande, de har med på daglig basis. Disse etuier er ikke kun beskyttende for telefonen, men fungerer også som en pung med plads til at opbevare kort, kontanter og andre småting.
Læs mere iPhone 16 Pro Max Wallet Case - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere iPhone 16 Pro Max Wallet Case - Stort udvalg

Design og materialer

Pung etuier er ofte lavet af læder, syntetisk læder eller andre slidstærke materialer, der giver et elegant og professionelt look. De fås i en række forskellige farver. Mange etuier har en hård indvendig skal, som telefonen klikker ind i, mens det yderste lag foldes rundt om telefonen og lukkes med et magnetisk spænde eller rem for ekstra sikkerhed. Nogle pung etuier har magnetiske, aftagelige covers.

Funktionalitet og brugervenlighed

Pung etui til iPhone 16 Pro Max er designet til at være yderst funktionelt. De har normalt flere kortpladser og et rum til kontanter, hvilket betyder, at du kan have dine vigtigste kort og penge lige ved hånden. Dette er især nyttigt, når du vil lade din traditionelle tegnebog blive hjemme. Nogle modeller inkluderer også et gennemsigtigt ID-kortvindue, som er praktisk til hurtig identifikation.

Der er også pungcovers, som er som et bagcover med en kortslot på bagsiden, uden cover på fronten.

Beskyttelse

Ud over at fungere som en pung giver disse etuier fremragende beskyttelse til din iPhone 16 Pro Max . De dækker telefonen fra alle sider, hvilket minimerer risikoen for skader ved fald eller stød. Det ekstra lag af materiale omkring telefonen fungerer som en støddæmper, der beskytter både forsiden og bagsiden af telefonen samt dens kanter.

Brugerkomfort

Pung etuier er også designet til brugerkomfort. Mange modeller kan foldes sammen til et sted til telefonen, som er perfekt til at se videoer eller have videoopkald uden at skulle holde telefonen. Denne funktion er især værdifuld under lange flyvninger, eller når du bruger din telefon som et tv på natbordet.

Pung cover til iPhone 16 Pro Max tilbyder en attraktiv blanding af stil, beskyttelse og funktionalitet. De repræsenterer en fremragende investering for dem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik, og som foretrækker at holde deres vigtigste ting organiseret og let tilgængelige.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk