FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Covers og etuier tegnebogscover

iPhone 16 Plus Pung Etui - Stort udvalg

Et pungcover til iPhone 16 Plus er en perfekt kombination af funktionalitet og stil, hvilket gør det til et populært valg for dem, der ønsker både beskyttelse og funktionalitet i et enkelt tilbehør. Disse etuier er designet til at tilbyde omfattende beskyttelse til din telefon, samtidig med at de fungerer som en pung, hvilket gør det nemmere at holde dine værdigenstande organiseret.
Læs mere iPhone 16 Plus Pung Etui - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere iPhone 16 Plus Pung Etui - Stort udvalg
Der findes pung etuier med en front og så er der pung etuier, der kun beskytter bagsiden og har kortpladserne på bagsiden.

Design og materialer

Pungetui til iPhone 16 Plus er normalt lavet af materialer af høj kvalitet som ægte læder, syntetisk læder eller slidstærkt tekstil. Ægte læder giver en luksuriøs følelse og ældes smukt over tid, mens syntetisk læder og tekstil tilbyder holdbare og ofte mere overkommelige alternativer. Uanset materialet er mange af tegnebogen designet til at se elegante og professionelle ud.

Aftagelige skaller

Mange pung etuier har et aftageligt cover på indersiden. Takket være dette er det nemt at bruge telefonen både med og uden tegnebogsfunktionen.

Multifunktionel brug

Det, der virkelig adskiller tegnebøger, er deres multifunktionelle design. De har flere kortlommer, hvor du kan opbevare kreditkort, ID-kort og kontanter, så du kan lade din pung blive derhjemme. Nogle modeller har også en større lomme til regninger eller kvitteringer. Dette gør pungetuiet til en praktisk løsning til daglige ærinder, eller når du vil rejse let.

Omfattende beskyttelse

Pungcovers tilbyder omfattende beskyttelse til din iPhone 16 Plus. De dækker både for- og bagsiden af telefonen, hvilket beskytter mod ridser, stød og fald. Mange modeller har en magnetisk lukning, der holder etuiet sikkert lukket, når det ikke er i brug, hvilket yderligere beskytter skærmen mod skader.

Praktiske funktioner

Ud over opbevaringspladsen har mange pung etuier ekstra funktioner, der gør dem endnu mere anvendelige. En populær funktion er standerfunktionen, som giver dig mulighed for at placere din telefon i forskellige vinkler, perfekt til at se videoer eller foretage videoopkald håndfrit.

Derudover har de fleste pung etuier præcise udskæringer for nem adgang til alle knapper, porte og kameraer, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage telefonen ud af etuiet for at bruge den.

Stil og tilpasningsevne

Pung etuier kommer i en række forskellige stilarter, farver og mønstre, hvilket gør det nemt at finde en, der passer til din personlige smag. Uanset om du foretrækker et klassisk og minimalistisk design eller noget mere farverigt og iøjnefaldende, er der et pungetui, der passer til dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk