FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Covers og etuier Tastaturetuier

Køb Tastaturetui til iPad Pro 11 (2024) - Fantastiske priser

Et tastaturcover til iPad Pro 11 (2024) er et fremragende tilbehør til dem, der ønsker at maksimere deres produktivitet og bruge deres iPad som en fuldgyldig arbejdsstation. Disse etuier kombinerer beskyttelse og funktionalitet ved at tilbyde et indbygget tastatur, der gør det nemt at skrive, samtidig med at den beskytter din enhed mod stød og ridser.
Læs mere Køb Tastaturetui til iPad Pro 11 (2024) - Fantastiske priser

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere Køb Tastaturetui til iPad Pro 11 (2024) - Fantastiske priser

Design

Tastaturtasker er designet til at være både praktiske og elegante. De fleste modeller er lavet af slidstærke materialer som PU-læder eller polycarbonat, som giver beskyttelse til både for- og bagsiden af din iPad . Tastaturerne er ofte baggrundsbelyste og har taster i en behagelig størrelse og layout for at lette indtastningen.

Forbindelse og kompatibilitet

Moderne tastaturetuier forbindes typisk til iPad via Bluetooth eller den indbyggede Smart Connector, hvilket gør opsætningen hurtig og nem. Smart Connector er særligt fordelagtig, fordi den ikke kræver nogen opladning af tastaturet, men får strøm direkte fra iPad en. Dette eliminerer behovet for at holde tastaturet opladet og klar til brug.

Arbejdsgang og produktivitet

Et tastaturcover gør din iPad Pro 11 til en effektiv arbejdsstation. Med et fysisk tastatur kan du skrive hurtigere og mere præcist sammenlignet med at bruge skærmtastaturet. Dette er især nyttigt til lange e-mails, dokumenter og andre produktivitetsopgaver.

Stativfunktion og betragtningsvinkler

De fleste tastaturetuier har indbyggede stativer, der kan justeres til forskellige synsvinkler. Dette gør det muligt at bruge iPad i en behagelig stilling, uanset om du skriver, ser videoer eller deltager i videokonferencer. Justerbare synsvinkler bidrager til ergonomisk brug, hvilket mindsker belastningen på nakke og ryg under lange arbejdsperioder.

Beskyttelse og bærbarhed

Tastaturetui giver omfattende beskyttelse til din iPad Pro 11. De dækker både for- og bagside, hvilket beskytter mod ridser, stød og andre skader. På trods af at de indeholder et tastatur, er disse etuier ofte designet til at være tynde og lette, hvilket gør dem nemme at bære rundt på. Mange modeller har også plads til Apple Pencil, som gør det nemt at have alt dit tilbehør samlet ét sted.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk