FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
cricut
airtag
pen
projektor
brodit
proclip
ram
ipad
ram mount x
cover 6
cover
ipad cover 10,2
nomad
magsafe
ipad cover
ipad air 4
Computertasker Sleeves

Sleeves til Macbook Air 15 (2023)

Brug et sleeve , når du flytter din Macbook Air 15 (2023) mellem for eksempel hjemmet og kontoret. Dette hjælper dig med at undgå ridser og mindsker risikoen for større skader ved et fald.
Læs mere sleeves til Macbook Air 15 (2023)

Sorter efter:

Læs mere sleeves til Macbook Air 15 (2023)
Ærmer er normalt lavet af nylon eller polyester, men der findes også læderærmer.

Når du køber et computerhylster til en MacBook Air 15" fra 2023, er det vigtigt at overveje flere faktorer for at sikre, at sleevet passer til dine behov og giver tilstrækkelig beskyttelse til din enhed.

Her er nogle vigtige aspekter at overveje:

Præcis størrelse og pasform

Sørg for, at sleevet er designet specifikt til MacBook Air 15". En perfekt pasform er vigtig for at give den bedst mulige beskyttelse og for at forhindre computeren i at glide rundt inde i sleevet.

Materiale kvalitet

Ærmer fås i forskellige materialer såsom neopren, læder, nylon eller kanvas. Vælg et materiale, der giver holdbarhed samt beskyttelse mod stød og ridser. Materialet skal også være let og ideelt vandafvisende.

Beskyttelsesniveau

Et godt sleeve skal have nok polstring eller en blød foring indeni for at beskytte din MacBook Air mod stød og ridser. Ekstra forstærkning ved kanter og hjørner kan være en fordel.

Design og stil

Vælg et design, der passer til din personlige stil. Ærmer kommer i en række forskellige farver, mønstre og designs. Overvej også hvordan ærmet åbner? med lynlås, magnetlukning eller enhver anden form for lukning.

Bærekomfort og bærbarhed

Ærmet skal være let og let at have på. Nogle modeller har håndtag eller aftagelige skulderstropper for lettere transport.

Ekstra opbevaring

Afhængigt af dine behov kan du overveje et ærme med ekstra lommer eller rum til tilbehør såsom opladere, hovedtelefoner eller eksterne harddiske.

Pris

Ærmer varierer i pris afhængig af materiale og mærke. Sæt et budget, der afspejler, hvor meget du er villig til at bruge, men husk at investere i god beskyttelse ofte betaler sig i det lange løb.

Ved at tage disse faktorer i betragtning kan du vælge et sleeve, der ikke kun beskytter din MacBook Air effektivt, men også passer til din personlige stil og arbejdsrutine.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk