FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Covers og etuier Sleeves

Køb Sleeves til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg

Brug af et sleeve til din iPad Pro 11 (2024) er en fremragende måde at give din enhed et ekstra lag af beskyttelse, samtidig med at dens elegante design og fleksibilitet bevares. Sleeves er designet til at være både funktionelle og stilfulde, og de giver beskyttelse mod ridser, stød og snavs, når du bærer din iPad .
Læs mere Køb Sleeves til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere Køb Sleeves til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg

Materiale

Sleeves til iPad Pro 11 er lavet af forskellige materialer, der tilbyder både beskyttelse og æstetik:

  • Neopren : Et fleksibelt og stødabsorberende materiale, der beskytter din iPad mod stød og ridser. Neopren er desuden vandafvisende, hvilket giver en vis beskyttelse mod fugt.
  • Læder : Giver et elegant og professionelt look, samtidig med at det giver robust beskyttelse. Læderærmer ældes smukt og udvikler en unik patina over tid.
  • Canvas : Et slidstærkt materiale, der er både let og holdbart.

Beskyttende egenskaber

En sleeve giver god grundlæggende beskyttelse mod ridser, støv og mindre stød. Den omslutter fuldstændigt din iPad , hvilket mindsker risikoen for skader, når du bærer den i en taske eller rygsæk. Mange ærmer har også ekstra polstring eller stødabsorberende skum for at give yderligere beskyttelse mod fald og stød.

Design og funktionalitet

Ærmer kommer i en række forskellige designs og stilarter, hvilket gør det nemt at finde en, der passer til din personlige smag. De fleste ærmer er udstyret med lynlåse eller magneter for at holde din iPad sikker og på plads. Nogle modeller har også ekstra lommer eller opbevaringspladser til tilbehør som Apple Pencil, opladere og kabler.

Bærbarhed og bekvemmelighed

En af de største fordele ved at bruge en sleeve er dens bærbarhed. Ærmerne er lette og nemme at bære, enten under armen eller i en større taske. De tilbyder en hurtig og nem måde at beskytte din iPad på, når du er på farten, uden at tilføje en masse bulk eller vægt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk