FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
magsafe
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
Samsung Galaxy S21+

Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21+

Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S21 Plus er et vigtigt tilbehør til at beskytte telefonens følsomme skærm mod ridser, snavs og mindre stød. Ved at bruge en skærmbeskytter kan du forlænge din enheds levetid og holde dens skærm i optimal stand.
Læs mere skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21+

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21+
Her er nogle forskellige muligheder at overveje:

Hærdet glas : Skærmbeskyttere i hærdet glas er populære på grund af deres høje holdbarhed og fremragende beskyttende egenskaber. Disse skærmbeskyttere er lavet af slidstærkt glas, der er ekstra forstærket til at absorbere stød og modstå ridser. De er også behandlet med en speciel belægning, der reducerer fingeraftryk og pletter, samtidig med at skærmens følsomhed over for pegning og strygning bevares.
Plastskærmbeskytter: Plastskærmbeskytter eller displayfilm er en anden populær mulighed, der giver god beskyttelse til en lavere pris. Disse skærmbeskyttere er tyndere og mere fleksible end glasskærmbeskyttere og er normalt lavet af slidstærkt polyurethan eller lignende materialer. Plastskærmbeskyttere er nemme at installere og udskifte om nødvendigt.
Selvhelbredende skærmbeskyttere: Nogle skærmbeskyttere er udstyret med selvhelbredende teknologi, der kan reparere mindre ridser og mærker over tid. Disse skærmbeskyttere er normalt lavet af specielle materialer, der reagerer på varme og tryk for at genoprette skærmens overflade til dens oprindelige tilstand.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk