FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Skærmbeskyttelse

Køb Displayfilm til forsiden af iPhone 16 Pro

Displayfilm til iPhone 16 Pro er en tynd, gennemsigtig beskyttelsesfilm, der påføres skærmen for at give grundlæggende beskyttelse mod ridser, snavs og mindre stød. Disse beskyttelsesfilm er et populært valg for dem, der ønsker at bevare deres telefons originale udseende og fornemmelse, mens de beskytter skærmen mod hverdagens slitage.
Læs mere Køb Displayfilm til forsiden af iPhone 16 Pro

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere Køb Displayfilm til forsiden af iPhone 16 Pro
Skærmfilm er ekstremt tynde og tilføjer ikke nogen mærkbar tykkelse til din iPhone 16 Pro. Det gør dem næsten usynlige og bevarer telefonens slanke profil og design. De er perfekte til brugere, der ønsker beskyttelse uden at gå på kompromis med æstetikken.

På trods af deres tynde profil tilbyder displayfilm effektiv beskyttelse mod ridser, snavs og fingeraftryk. De skaber en barriere, der beskytter skærmen mod hverdagens farer såsom nøgler i lommen eller tasken, og holder skærmen ren og klar.

Skærmfilm er ideelle til daglig brug og giver tilstrækkelig beskyttelse til de fleste hverdagssituationer. De er især nyttige for folk, der ønsker at undgå ridser og snavs uden at påvirke skærmens æstetik og funktionalitet. Fordi de er så tynde og diskrete, er de også et godt valg for dem, der ikke kan lide den ekstra tykkelse, som andre skærmbeskyttere kan tilføje.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk