FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier TPU

Silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro

Silikone- og TPU-covers til iPhone 16 Pro er populære valg for dem, der ønsker at kombinere beskyttelse, bekvemmelighed og stil. Disse skaller giver fremragende beskyttelse mod daglige belastninger, mens de er lette og fleksible at bruge.
Læs mere silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere silikone cover & TPU cover til iPhone 16 Pro

Højkvalitets beskyttelse

Silikone- og TPU-skaller er lavet af fleksible, slagfaste materialer, der giver robust beskyttelse mod stød, fald og ridser. Silikone er blød og nem at gribe, mens TPU (termoplastisk polyurethan) er lidt hårdere, men stadig fleksibel, hvilket giver en fremragende kombination af slagfasthed og holdbarhed.

Komfort og greb

Disse skaller er kendt for deres behagelige følelse og fremragende greb. Silikonens bløde overflade gør det behageligt at holde telefonen, mens TPU'ens let strukturerede overflade giver et sikkert greb, der mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af din hånd.

Slankt design

Silikone- og TPU-covers er tynde og lette, hvilket betyder, at de ikke tilføjer meget bulk til din iPhone 16 Pro. De bevarer telefonens elegante profil, samtidig med at de tilbyder den nødvendige beskyttelse, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug.

Præcise udskæringer og pasform

Disse covers er designet med præcision, så de passer perfekt til iPhone 16 Pro. De har præcise udskæringer til knapper, porte og kameraer, hvilket sikrer, at alle funktioner er let tilgængelige uden at skulle fjerne etuiet. Derudover er de nemme at tage af og på, hvilket giver dig fleksibiliteten til at skifte skaller, når du vil.

Farver og stilarter

Silikone og TPU etuier fås i en bred vifte af farver og mønstre, fra klassiske neutrale toner til levende og unikke designs. Dette gør det nemt at finde en skal, der matcher din personlige stil og præferencer.

Kompatibilitet med trådløs opladning

Mange silikone- og TPU-covers er kompatible med trådløs opladning og MagSafe, hvilket gør det nemt at oplade din iPhone 16 Pro uden at skulle fjerne coveret. Dette giver en kombination af komfort og beskyttelse, der er svær at slå.

Anvendelsesområder

Silikone- og TPU-covers er ideelle til alle, der ønsker en letanvendelig og effektiv beskyttelse til deres iPhone 16 Pro. De er perfekte til hverdagsbrug, uanset om du er på arbejde, derhjemme eller ude på eventyr. Disse skaller giver tryghed i hverdagen og passer lige så godt i professionelle sammenhænge som i fritidsaktiviteter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk