FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Smart hjem Signalforstærkere

Sign hjemforstærker til smarte hjem

Rækker basisenheden/broen ikke hele vejen til din switch/modtager? Brug en signalforstærker til at nå hele huset/grunden/gården.
Læs mere sign hjemforstærker til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere sign hjemforstærker til smarte hjem
Signalforstærkerne er baseret på forskellige protokoller, så sørg for at vælge den rigtige forstærker til dit smarte hjemmenetværk .

En signalforstærker til et smart hjem er en enhed, der bruges til at øge rækkevidden og forbedre stabiliteten af trådløse signaler i et smart hjemmenetværk. Disse forstærkere er særligt anvendelige i større hjem, eller hvor der er signalinterferens forårsaget af tykke vægge, flere etager eller andre forhindringer.

Der er et par forskellige typer:

Wi-Fi-forstærkere (repeatere eller forlængere)

Disse styrker Wi-Fi-signalet i dit hjem. De opfanger det eksisterende Wi-Fi-signal og genudsender det for at udvide rækkevidden. Dette er især nyttigt for smarte hjemmeenheder, der er afhængige af Wi-Fi for tilslutning.

Z-Wave eller Zigbee Repeatere

For smart home-systemer, der bruger Z-Wave eller Zigbee (to populære trådløse kommunikationsteknologier i smart home-enheder), kan du bruge specifikke Z-Wave eller Zigbee repeatere. Disse enheder hjælper med at forstærke og udvide rækkevidden af Z-Wave eller Zigbee signaler, hvilket er vigtigt, fordi ikke alle smarte enheder har stærke radiosendere.

Mesh netværkssystem

Mesh Wi-Fi er en anden løsning til at udvide rækkevidden af Wi-Fi i et hjem. I et mesh-netværk arbejder flere enheder (kaldet noder) sammen for at skabe et stort og problemfrit netværk. Hver node udvider netværkets dækning, og fordi de kommunikerer med hinanden, kan de tilbyde et mere pålideligt og ensartet signal sammenlignet med traditionelle Wi-Fi-repeatere.

Powerline adaptere

Disse enheder bruger dit hjems elektriske netværk til at udvide din internetforbindelse. De er en god mulighed i huse, hvor Wi-Fi-signalet har svært ved at nå bestemte områder. En adapter sættes i en stikkontakt i nærheden af din router, og en anden adapter er placeret, hvor du har brug for signalet.

Valget af den rigtige type signalforstærker afhænger af dine specifikke behov, størrelsen på dit hjem og de typer smartenheder, du bruger. I nogle tilfælde kan en kombination af disse løsninger tilbyde den bedste dækning og ydeevne til dit smarte hjem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk