FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • Shure Aonic 3
  • Shure Aonic 3
  • Shure Aonic 3
  • Shure Aonic 3
Art. nr. V5152

Shure Aonic 3

Lydisolerede hovedtelefoner, der giver dig mulighed for at opleve komfort og fordybende lyde, uanset hvor du går og lytte til musik, som det var meningen at blive hørt.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
[Info]
Hvid
1.759 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Shure Aonic 3 er et par lydisolerede hovedtelefoner, der er udviklet med årtiers erfaring med at understøtte musiklegender og har en slående lyd i fuld rækkevidde. Oplev komfort og fordybende lyde, uanset hvor du går, og lyt til musik, som det var meningen at blive hørt.

  • Aftageligt 3,5 mm kommunikationskabel giver direkte forbindelse til bærbare computere, underholdningssystemer og andre mobile enheder
  • Sikkert sign over øret med en trådformet pasform sikrer, at hovedtelefonerne er på plads, og at kablerne ikke kommer i vejen
  • Integreret fjernbetjening + mikrofon giver dig problemfri kontrol af telefonopkald og let tilgængelig håndtering af stemmekommandoer, lydstyrke og musik
  • Holdbar sign til professionel brug garanterer levetid

Oprettet i studiet Komponenter udviklet til professionelle giver dig alle lydaspekterne med disse hovedtelefoner, her er der præcist tilpasset lyd i den mindste hovedtelefon fra Shure . Lyt til musik, der var beregnet til at blive hørt.

Hvorfor er det bedre Immersive Audio - Få ejerskab af dit eget lydrig med et lydisolerende sign der eliminerer støj og holder oplevelsen uberørt. Det er den rigtige måde at lytte på, og den eneste måde at virkelig lytte til.

Vær behagelig Et komplet sæt gør dine hovedtelefoner unikke. Gør dig klar til marathonlignende lytningssessioner eller en lang arbejdsdag med lyde, der føles bedre og forbliver sikre på plads.

Kommuniker klart Tilslut direkte med 3,5 mm forbindelse til at lave, styre stemmekommandoer eller lydstyrke og pela musik med integreret fjernbetjening + mikrofon. Husk, at du har brug for en Apple Lightning til 3,5 mm hovedtelefonadapter til tilslutning til iPhone .

Passer til: iPhone , iPad eller andre enheder med 3,5 mm
Farve: Sort hvid
Forbindelse: 3,5 mm

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

ANC: Ja
Bluetooth: Nej
Farve: Sort, Hvid
Type hovedtelefoner: In-ear
Stereo/mono: Stereo
True Wireless: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng