FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
  • Røde NT1-KIT
Art. nr. G282

Røde NT1-KIT

Revolutionerende kondensatormikrofon med 1 "membran.

Læs mere
2.039 kr
Er på lager, sendes i morgen
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
NT1 fra Røde er en revolutionerende kondensatormikrofon med 1 "membran.

Selvom den nye NT1-krop minder om Røde NT1-A, er mikrofonen blevet helt ny fra bunden, hvor den eneste delte komponent er netgitteret.

Materiale NT1 har en krop i 6061- mini Og er forniklet til korrosionsbestandighed, derudover belagt med en ekstremt holdbar militær keramik ved hjælp af avancerede elektrostatiske ngs metoder for at sikre, at overfladen er helt glat. Det resulterer i en ekstremt holdbar overflade, der er modstandsdygtig over for ridser og mærker.

Røds støjsvage mikrofon NT1"s kredsløb består af komponenter af høj kvalitet, de samles og testes ved hjælp af maskiner med usædvanlig høj præcision, der drives af erfarne ingeniører i Røde fabrik i Australien. Denne omhyggelige ngs proces har resulteret i Rodes støjsvage mikrofon nogensinde. Med et støjniveau på kun 4,5 dBA er det den støjsvage studiokondensatormikrofon i verden!

Under skallen finder du den indre kapsel. Dette er suspenderet i et patenteret Lyre-system fra den velkendte Rycote. Denne indbyggede støddæmper isolerer beholderen over X-, Y- og Z-akserne og giver beskyttelse mod vibrationer, der er bedre end vention eller beholderophængsteknikker.

Affjedringssystem

Rammen til Shock Mount SMC er konstrueret af tekniske forstærkede polymerer, der typisk kun findes i hø- ngs design som f.eks. trust up, bil- og militærartilleri. af ti fordeles jævnt rundt om den ydre ramme via de brede ngs skinner, hvilket øger Lyre-systemets effektivitet. Lyre-system i SMC er et unikt dobbelt start ngs system, der forbedrer den samlede effektivitet af stødbeskyttelsen. Det mindre indre Lyre-element fungerer som et fastspændingselement for at holde hvert Lyre-element i sin neutrale position, hvor det er mest effektivt til dæmpning af vibrationer.

NT1- eve leveres med SM6, et ngs fjeder af høj kvalitet, der giver isolering fra eksterne fysiske faktorer, der kan forårsage uønsket støj og vibrationer i mikrofonen. Den indeholder en aftagelig popbeskyttelse med to ngs aksler og en teleskoparm til ultimativ brug af ngs gange, når den bruges.

Lightning-til-XLR

For at oprette forbindelse til iPhone eller iPad en XLR-til-Lightning-adapter, såsom Boya Mikrofonadapter XLR - Lightning BY-BCA7, Røde i-XLR Adapter Lightning eller Saramonic LC-XLR.

Passer til: Computere og smartphones med en passende adapter
Farve: Sort
Forbindelse: XLR

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Forbindelse: XLR
Længde: 0 cm

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng