FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Bilopladere

Med USB-C kabel

Med en biloplader med USB-C-kabel til din iPhone er du altid sikret strøm på din mobil, mens du er på farten. Den gør det muligt for dig at oplade din iPhone i bilen.
Læs mere med USB-C kabel

Sorter efter:

Læs mere med USB-C kabel
USB-C er en moderne stiktype, der kan anvendes til mange nye smartphones, og den giver flere fordele i forhold til de gamle USB-stik.

Hurtig opladning

USB-C-teknologien giver en højere opladningshastighed end ældre USB-standarder. Det betyder, at din iPhone kan oplades hurtigere og få mere strøm på kortere tid. Bilopladere med USB-C-kabel er generelt plug-and-play enheder. Du skal blot tilslutte opladeren til bilens cigarettænder og derefter forbinde USB-C-kablet til din iPhone.

Kabelegenskaber

Flere af vores opladere leveres med et USB-C-kabel, der passer til iPhones med en Lightning-port. USB-C-stikket sluttes til opladeren, mens Lightning-stikket sluttes til din iPhone. Opladerne er kompakte og nemme at transportere, så du kan tage dem med dig overalt, når du er på farten.

Beskyttelsesfunktioner

De fleste kvalitetsopladere er udstyret med indbyggede beskyttelsesfunktioner. For at sikre, at dine enheder oplades sikkert, er opladerne beskyttet mod overspænding og overophedning. Når du køber en biloplader med USB-C-kabel til din iPhone, er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og et produkt af høj kvalitet for at undgå risikoen for beskadigelse af dine enheder eller opladeren selv.

Universel kompatibilitet

Vores bilopladere med USB-C-kabel kan også bruges til opladning af alle enheder, der understøtter USB-C-opladning. Udover iPhone er det andre typer af smartphones, tablets og bærbare computere. Med en USB-C-oplader er du godt forberedt på fremtidens teknologi.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk