FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltilbehør Medaljer

Trådløs biloplader med MagSafe

Når du er på farten, er det altid praktisk at have en oplader til din telefon, der oplader hurtigt og nemt. Med en MagSafe-oplader kan du oplade din iPhone trådløst.
Læs mere trådløs biloplader med MagSafe

Sorter efter:

Læs mere trådløs biloplader med MagSafe
Telefonen holdes nemt i holderen, så du kan holde øje med for eksempel navigatoren, mens du oplader telefonen.

For en MagSafe-oplader skal du have en iPhone 12 eller nyere model , for at den er kompatibel med opladeren.

Trådløs oplader til iPhone

MagSafe-opladeren er designet, så du kan oplade din telefon hurtigt, samtidig med at den er nem at bruge. Opladeren har en effekt på mellem 7,5 og 15 watt, men effekten afhænger blandt andet af strømkilden. Telefonen bliver på plads takket være magneten på opladeren, når du placerer dem mod hinanden. Magneten er stærk og vil holde din telefon på plads i oprejst position og din telefon får også den bedst mulige mobildækning.

Forskellige placeringer for bilopladere

Du kan vælge din biloplader alt efter, hvor du ønsker den placeret i bilen. Der findes blandt andet stativer, der egner sig til instrumentbrættet, eller som du kan sætte fast på bilruden. Den tredje mulighed for at placere opladeren er på luftventilen. Du kan så justere telefonen til den ønskede vinkel, så du kan se skærmen tydeligt.

Du tilslutter opladeren med et USB-C eller et USB-A kabel, alt efter hvilken model oplader du køber. Bilopladere, der inkluderer en adapter til cigaretstikket, findes også i sortimentet til dem, der ikke har et USB-stik. Adapteren kan have en eller flere USB-porte til opladning af flere enheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk