FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Smart hjem Lås

Lås til smarte hjem

Làsi et smart hjem styres via din mobil, såsom en iPhone / iPad . Enten direkte eller via en bro.
Læs mere Lås til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere Lås til smarte hjem
Mange låse sender meddelelser ved låsning/oplåsning. Og nogle låses automatisk op, hvis ens bluetooth-enhed (f.eks. Watch) er i nærheden.

At integrere en smart lås i dit hjem og forbinde den med din iPhone betyder en raffineret tilpasning af dit hjems sikkerhed og bekvemmelighed.

Her er en oversigt over processen:
  • Vælg en kompatibel smartlås: Indledningsvis skal du identificere en smartlås, der er kompatibel med Apple -enheder, helst dem, der understøtter Apple HomeKit eller tilbyder en dedikeret applikation i App Store.
  • Installationspræcision: Følg producentens nøjagtige installationsvejledning for at sikre korrekt installation af smartlåsen på din dør. Dette kan involvere en udskiftning af den eksisterende lås eller tilføjelse af en intelligent låsenhed.
  • Konfiguration via appen: Download og konfigurer producentens applikation på din iPhone , som inkluderer parring og opsætning af smartlåsen. For enheder, der understøtter Apple HomeKit, skal du integrere disse i Home-appen.
  • Wi-Fi-forbindelse til fjernbetjening: Etabler en Wi-Fi-forbindelse for at aktivere fjernbetjening og for at holde din enhed opdateret.
  • Administrer digitale adgangsrettigheder: I applikationen skal du oprette og administrere digitale nøgler for at give adgang til familiemedlemmer eller gæster med specifikke tilladelser og tidsbegrænsninger.
  • Operationel brug: Brug applikationen til operationelt at låse og låse din dør op. Nogle systemer tillader også automatisk registrering af din nærhed for at låse døren op.
  • Overvågning og meddelelser: Aktiver meddelelser i realtid for at få information om brugen af låsen og overvåg loggen for at se, hvem der har adgang til dit hjem og hvornår.
  • Integration med andre smart home-systemer: Hvis din lås er kompatibel med andre smart home-enheder, skal du konfigurere automatiseringer for et problemfrit og effektivt hjemmemiljø.

Det er vigtigt løbende at opdatere både applikationen og låsens software for at sikre den højeste sikkerhedsstandard og funktionalitet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk