FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
MagSafe Ladestationer

Ladestationer med MagSafe opladning

En ladestation er en praktisk måde for dig at oplade din mobiltelefon. Du som har en nyere model af iPhone , fra 12 og frem, kan også vælge en ladestation med MagSafe .
Læs mere ladestationer med MagSafe opladning

Sorter efter:

Læs mere ladestationer med MagSafe opladning
Så oplader du nemt din telefon trådløst. Hos os finder du flere muligheder at vælge imellem, herunder modeller der kan oplade flere enheder på samme tid.

MagSafe ladestationer til flere enheder

Bruger du både iPhone og iPad samt et Apple Watch , findes der ladestationer med MagSafe , der kan oplade alle disse enheder på samme tid. De er trådløse og mange er også udstyret med en hurtig opladningsfunktion. Så kan du få god batterikapacitet på under en halv time, hvilket er perfekt, hvis du har travlt. Hurtig opladning er også tilgængelig i flere af vores ladestandere til en enhed.

Vælg den rigtige ladestation til dig

Det vigtigste ved køb af ladestation er, at du vælger en, der passer til dig. Vælger du en med MagSafe, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en kompatibel enhed. Så skal den have et udseende, der passer til dig og dit hjem. På den måde bliver ladestationen ikke kun et godt hjælpemiddel, men også en stilfuld indretningsdetalje.

Hos os finder du ladestandere med stativer, hvor du kan sætte telefonen op og dermed se en film eller lignende, mens enheden bliver opladet. Andre er bare en simpel tallerken.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk