FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airpods pro 2
powerbank
ram mount
rygsæk
taske
ipad 6
cricut
høretelefoner
ipad cover
ipad cover 6
holder
brodit holder
ipad
ram
iphone 13 mini
macbook cover
brodit
elago
ar
ulanzi
Covers og etuier Læderetuier

Køb Læderskal & læderetui til iPhone 16 (ægte læder)

Et lædercover til iPhone 16 er en elegant og funktionel løsning til at beskytte din enhed. Disse etuier giver et sofistikeret look, mens de giver robust beskyttelse mod hverdagens skader.
Læs mere Køb Læderskal & læderetui til iPhone 16 (ægte læder)

Sorter efter:

Læs mere Køb Læderskal & læderetui til iPhone 16 (ægte læder)
Her er en oversigt over de vigtigste fordele og funktioner ved lædercovers til iPhone 16.

Førsteklasses kvalitet og holdbarhed

Lædertasker er lavet af ægte læder eller kunstlæder af høj kvalitet, der er designet til at holde i lang tid. Ægte læder ældes smukt over tid, hvilket giver etuiet en unik patina, der gør det endnu mere attraktivt. Dens naturlige holdbarhed beskytter din iPhone 16 mod stød, ridser og mindre fald, og hjælper med at bevare enhedens udseende og funktionalitet.

Sofistikeret æstetik

Lædercovers tilbyder et tidløst og elegant look, der komplementerer iPhone 16's moderne design. De fås i forskellige farver og finish, fra klassisk sort og brun til mere dristige nuancer som rød og blå. Mange læderetuier har også fine detaljer som kontrastsyninger og prægede logoer, som tilføjer et ekstra strejf af luksus.

Praktiske funktioner

Ud over deres flotte udseende byder lædertasker på praktiske funktioner, der gør dem til mere end blot en beskyttende skal. Mange modeller har indbyggede slots til kreditkort, ID-kort og kontanter, hvilket gør dem til en kombination af pung og telefonetui. Dette er især praktisk for dem, der ønsker at have minimale ting med sig.

Magnetisk lukning og låsefunktion

Læder etuier kommer ofte med en magnetisk lukning, der holder etuiet sikkert lukket, når det ikke er i brug. Dette beskytter skærmen og forhindrer etuiet i at blive åbnet ved et uheld i tasken eller lommen. Nogle modeller har også en stand-funktion, der gør det muligt at stille iPhone 16 i vandret position, hvilket er perfekt til at se videoer eller foretage videoopkald håndfrit.

Beskyttende interiør

Inde i lædercoveret er der ofte et blødt for, der beskytter iPhone 16 mod ridser og stød. Dette hjælper med at holde din enhed i den bedst mulige stand og forhindrer etuiet i at beskadige telefonens overflade. Nogle etuier har også ekstra forstærkning i hjørnerne for at give yderligere beskyttelse mod fald og stød.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk