FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier Læderetuier

Køb Lædertasker & læderskaller til iPhone 16 Pro

Lædercovers og covers til iPhone 16 Pro er populære valg for dem, der leder efter en kombination af stil, beskyttelse og holdbarhed. Dette tilbehør er lavet af læder af høj kvalitet, der giver din telefon et elegant look, samtidig med at det giver pålidelig beskyttelse mod hverdagens slitage.
Læs mere Køb Lædertasker & læderskaller til iPhone 16 Pro

Sorter efter:

Læs mere Køb Lædertasker & læderskaller til iPhone 16 Pro

Elegant design

Lædercovers og -skaller giver din iPhone 16 Pro et sofistikeret og professionelt look. De fås i forskellige farver og finish, fra klassisk sort og brun til moderne nuancer som mørkeblå og rød. Læder ældes også med tiden og udvikler en unik patina, der gør dit etui eller skal endnu mere personlig og smuk.

Højkvalitets beskyttelse

På trods af det stilfulde design tilbyder læderetuiet og skallen fremragende beskyttelse mod ridser, stød og fald. De er ofte foret med blødt mikrofiber, der beskytter telefonens overflade og holder den fri for ridser. Læderets naturlige holdbarhed gør dette tilbehør til et langtidsholdbart beskyttelsesvalg.

Praktisk brug

Læder er et behageligt materiale at holde på, som forbedrer grebet og mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af hånden. Mange lædertasker er designet med praktiske funktioner såsom kortpladser, der gør det nemt at medbringe ID, kreditkort og kontanter.

Funktionalitet

Disse etuier og skaller er præcisionsskåret, så de passer perfekt iPhone 16 Pro, med præcise udskæringer til knapper, porte og kameraer. Dette sikrer, at alle telefonens funktioner er let tilgængelige uden at skulle fjerne etuiet eller skallen. Nogle modeller har også en indbygget indstillingsfunktion til håndfri visning af video- eller FaceTime-opkald.

Kompatibilitet

Mange lædertasker og -skaller er designet til at være kompatible med trådløs opladning og MagSafe, hvilket gør det nemt at oplade din iPhone 16 Pro uden at skulle fjerne coveret. Dette kombinerer komfort med stil og beskyttelse.

Anvendelsesområder

Læder etuier og skaller er perfekte til både professionel og hverdagsbrug. De er fremragende til forretningsmøder, hvor en elegant og professionel fremtoning er vigtig, samt til personlig brug, hvor komfort og stil er prioriteret. Derudover tilbyder de praktiske fordele, såsom at kunne bære vigtige kort og kontanter med din telefon.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk