FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
airpods pro 2
powerbank
ram mount
taske
ipad 6
høretelefoner
cricut
nomad
ipad cover
ipad cover 6
brodit holder
brodit
cover iphone 11
uag
elago
holder
airtag
ar
lader
Series 10 46mm

Læderarmbånd til Apple Watch 46mm

Læderurremme er en favorit for mange. Med et læderarmbånd får du et klassisk og elegant look, der passer til alle lejligheder.
Læs mere Læderarmbånd til Apple Watch 46mm

Sorter efter:

Læs mere Læderarmbånd til Apple Watch 46mm
Det er også et slidstærkt materiale af høj kvalitet, som ofte er håndlavet. Læder føles også blødt mod håndleddet og du undgår klemning og ubehag som andre materialer kan give. Læder bliver ofte pænere med tiden, hvis man passer ordentligt på det.

Alle vores læderarmbånd er justerbare i størrelsen og kan dermed justeres til den ønskede længde og pasform, ofte står det i produktteksten om det kun kan justeres til en bestemt længde. At armbåndene er justerbare betyder, at armbåndene sidder godt, uanset om du har uret på på arbejde eller når du besøger fitnesscenteret eller løber en tur.

Låseanordningen er lavet af rustfrit stål og vil ikke blive misfarvet eller rusten.

Nemt at skifte armbånd

Du kan nemt skifte armbåndet på dit Apple Watch til et, der passer til dit outfit for dagen. Der er derfor ingen hindring for at have flere at variere med. De kan også passe, hvis du opdaterer dit ur til en nyere model.

Vi tilbyder læderarmbånd i flere prisklasser. Det betyder, at alle kan investere i et læderarmbånd, uanset budget. Vi har læderarmbånd i kalveskind samt mere trendy og mere innovative varianter. Vi har også armbånd i imiteret læder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk