FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Bluetooth-øretelefoner Knogleledning

Knogleledende hovedtelefoner til Mac

Aktive mennesker, der er meget udendørs, kan bruge knogleledende høretelefoner og stadig høre deres omgivelser. Du kan derfor fortsætte med at lytte til musik, men føle dig mere sikker i f.
Læs mere knogleledende hovedtelefoner til Mac

Sorter efter:

Læs mere knogleledende hovedtelefoner til Mac
eks. trafikken. Der er også svedbestandige hovedtelefoner og helt vandtætte versioner, som du kan bruge, selv når det regner udenfor.

Knogleledende høretelefoner sidder pænt på ydersiden af ansigtet og ikke over ørerne. For de af jer, der lider af høreskader, er disse høretelefoner det perfekte alternativ.

Forskellige vibrationer

Knogleledningshovedtelefoner er rigtig gode, hvis du lider af høreproblemer, fordi trommehindens funktion er ligegyldig, når du bruger dem. Denne type høretelefoner sender lyden gennem vibrationer, såkaldt knogleledningsteknologi. Har du svært ved at lytte til musik via stereo eller med andre høretelefoner, kan dette være løsningen. Disse er også en god mulighed for børn med mere følsom hørelse end voksne.

Hovedtelefoner uden for ørerne

For dem, der ikke kan lide at bruge hovedtelefoner inde i øret eller høretelefoner, der dækker ørerne fuldstændigt, er knogleledningshovedtelefoner perfekte. Knogleledende høretelefoner behøver nemlig ikke at sidde inde i øret, men sidde ved siden af øret. Du bærer headsettet rundt om ørerne for at få støtte. Så for dem af jer, der gerne vil prøve noget andet end øretelefoner eller høretelefoner, du har over ørerne, er knogleledende høretelefoner et godt valg.

Der er mange mennesker, der ikke kan høre deres omgivelser på grund af støjreducerende hovedtelefoner. Selvfølgelig kan det være rart at blokere al støjen omkring dig og fokusere på det, du spiller, men det kan også være farligt. For dig, der bruger meget tid udendørs, for eksempel hvis du løber, cykler eller går , kan du stadig høre, hvad der sker omkring dig med knogleledende høretelefoner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk