FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Trådløse headset Knogleledende

Knogleledende høretelefoner til iPad

Denne type høretelefoner er designet til dig, der har svært ved at få en behagelig og bekvem pasform på in-ear høretelefoner. Knogleledende høretelefoner til blandt andet iPad er designet, så du nemt kan lytte til noget uden at skulle have dem i ørerne.
Læs mere knogleledende høretelefoner til iPad

Sorter efter:

Læs mere knogleledende høretelefoner til iPad
De fås med en bøjle, som du sætter om hovedet for at sidde fast, hvis du bevæger dig meget. Sidder du meget stille, kan du i stedet vælge en model, som du hænger på øret.

Komfortabel, fleksibel og sikker at bruge

Knogleledende høretelefoner sidder behageligt uden for øret, så du ikke skal bøvle med at putte noget i ørerne. Overførslen foregår via vibrationer mod knoglerne i din tinding og du får derfor også en optimal omgivende lyd.

Disse høretelefoner er derfor perfekte, hvis du bruger meget tid i trafikken eller i et travlt byliv, fordi du konstant kan høre lyde fra omgivelserne. Derudover er de nyttige, når du vil lytte til musik, mens du jogger, arbejder eller studerer.

Forskellige knogleledende høretelefoner

Komfort og sikkerhed er de vindende faktorer, der gør knogleledende hovedtelefoner til en populær måde at lytte til musik eller podcasts på. Vi har modeller, der kan tåle vand og sved, hvis du dyrker sport ofte. Men også modeller til dig, der ønsker multifunktionelle høretelefoner, der passer til forskellige hverdagssituationer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk