FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Skærmbeskyttelse Hærdet glas

Køb skærmbeskytter i hærdet glas til iPhone 16

Hærdet glas er en af de mest effektive måder at beskytte skærmen på din iPhone 16 på . Disse skærmbeskyttere er designet til at give overlegen beskyttelse mod ridser, revner og andre skader, samtidig med at skærmens klarhed og berøringsskærmens følsomhed bevares.
Læs mere Køb skærmbeskytter i hærdet glas til iPhone 16

Sorter efter:

Læs mere Køb skærmbeskytter i hærdet glas til iPhone 16
Her er en oversigt over fordelene og funktionerne ved hærdet glas til iPhone 16.

Overlegen beskyttelse

Hærdet glas er kendt for sin styrke og holdbarhed. Fremstillet gennem en proces, der involverer opvarmning og hurtig afkøling, er hærdet glas op til fem gange stærkere end almindeligt glas. Det gør den ekstremt modstandsdygtig over for stød og fald, hvilket mindsker risikoen for revner og skader på din iPhone 16 skærm.

Klarhed og følsomhed

Et hærdet glas af høj kvalitet giver krystalklar gennemsigtighed, hvilket betyder, at det ikke påvirker skærmens lysstyrke eller farvegengivelse. Derudover er disse skærmbeskyttere designet til at være ultratynde, ofte mellem 0,3 og 0,5 mm, hvilket sikrer, at touchskærmens følsomhed og reaktionsevne bevares. Du kan bruge din iPhone 16 som normalt uden at mærke nogen forskel i ydeevnen.

Oleofobisk belægning

Mange hærdet glasprodukter har en oleofobisk belægning, der afviser fingeraftryk og snavs. Denne belægning gør, at snavs og olie fra fingrene ikke klæber så let til skærmen, hvilket holder din skærm ren og klar i længere tid. Det gør også skærmen nemmere at rengøre, hvis den bliver snavset.

Enkel installation

Hærdet glas er nemt at installere og leveres normalt med rengøringsklude, støvfjernere og påføringsværktøj. Instruktionerne er nemme at følge, og mange producenter tilbyder monteringsrammer for at sikre, at skærmbeskytteren er placeret perfekt uden luftbobler eller skævheder. Den selvklæbende bagside sikrer, at glasset hæfter ordentligt til skærmen.

Yderligere funktioner

Ud over at tilbyde stærk beskyttelse mod fysiske skader, kan hærdet glas også have yderligere funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen. Anti-reflekterende behandling reducerer genskin og gør det nemmere at bruge telefonen i stærkt lys, mens beskyttelse af privatlivsglas begrænser synsvinklen og beskytter din skærm mod nysgerrige øjne.

Shell kompatibilitet

Hærdet glas er designet til at være kompatibelt med de fleste iPhone covers. Dens slanke profil betyder, at den ikke påvirker pasformen af dit etui, og præcise udskæringer sikrer, at alle funktioner og porte på din iPhone 16 forbliver fuldt tilgængelige.

Langvarig beskyttelse

En hærdet glasbeskytter er bygget til at holde og giver langvarig beskyttelse til din skærm. Den er modstandsdygtig over for ridser og revner, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker holdbar og pålidelig beskyttelse til deres iPhone 16.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk