FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
cricut
airtag
powerbank
ipad cover
ram mount
taske
tomtoc
oplader
pow
iphone 11
næt taske
pen
macbook air 13
moment
iphone x cover
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
mac cover
Holdere

Holder til iPhone 16 Pro - Stort udvalg

Med iPhone 16 Pros avancerede funktioner og elegante design er det vigtigt at have en holder, der både beskytter og fremviser enheden på den bedst mulige måde. Uanset om du bruger din iPhone 16 Pro i bilen, på kontoret, derhjemme eller på farten, er der en række holdere, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din enhed.
Læs mere holder til iPhone 16 Pro - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 363)

Læs mere holder til iPhone 16 Pro - Stort udvalg
Her er en oversigt over nogle af de mest populære og praktiske etuier til iPhone 16 Pro.

Bilstativ

Brug af en bilholder til din iPhone 16 Pro forbedrer både sikkerhed og bekvemmelighed under kørslen. Et godt bilholder holder din telefon sikkert på plads, hvilket gør det nemt at bruge GPS, tage håndfri opkald og styre musikafspilning uden at skulle tage hænderne fra rattet.

Vi har holdere, der er monteret på forskellige måder, så det passer bedst muligt i din bil. Vi tilbyder også stativer med indbyggede opladere, der sikrer, at du har et fuldt opladet batteri, når du ankommer.

Vægmonterede stativer

Vægmonterede holdere kan installeres i køkkenet, soveværelset eller andre rum for at holde din iPhone 16 Pro på et praktisk og let tilgængeligt sted. Disse holdere er perfekte til at følge opskrifter, mens du laver mad, se videoer i sengen eller holde din telefon inden for rækkevidde for hurtige opdateringer i løbet af dagen.

Cykelstativ

Cykelbeslag er designet til at fastgøre din iPhone 16 Pro til cyklens styr, hvilket gør det nemt at bruge GPS og følge træningsapps, mens du cykler. Disse stativer er robuste og sikre, og mange modeller tilbyder stød- og vandafvisende beskyttelse til at klare forskellige vejrforhold.

Bordstativ

Bordstandere er perfekte til at holde din iPhone 16 Pro på skrivebordet eller arbejdsfladen. De tilbyder en stabil base og kan justeres for at give den bedste betragtningsvinkel til videoopkald, se film eller bruge telefonen som en sekundær skærm. Nogle skriveborde kommer også med indbyggede trådløse opladere, hvilket gør det nemt at holde din telefon opladet, mens den er i brug.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk