FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
cricut
airtag
powerbank
ipad cover
ram mount
taske
tomtoc
oplader
pow
iphone 11
næt taske
pen
macbook air 13
moment
iphone x cover
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
mac cover
Helse og fitness

iPhone 16 - Health & fitness tilbehør - Stort udvalg

iPhone 16 er ikke kun en kraftfuld smartphone, men også en fantastisk følgesvend til din sundheds- og fitnessrejse. Med det rigtige tilbehør kan du maksimere funktionerne på din iPhone 16 og få et mere holistisk syn på dit helbred, forbedre din træning og forblive motiveret.
Læs mere iPhone 16 - Health & fitness tilbehør - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 85)

Læs mere iPhone 16 - Health & fitness tilbehør - Stort udvalg
Her er nogle af de bedste sundheds- og fitnesstilbehør til iPhone 16 .

Smarte ure og aktivitetsarmbånd

Smarture og fitnessbånd giver omfattende overvågning af din daglige aktivitet og sundhed. De kan måle alt fra puls og skridt til søvnmønster og kalorieindtag. Disse enheder synkroniseres med din iPhone 16 og giver dig et detaljeret overblik over dine fremskridt, og hjælper dig med at holde styr på dine mål og justere din træning efter behov.

Trådløse høretelefoner

For mange er musik eller lydbøger en vigtig del af træningsrutinen. Trådløse hovedtelefoner, der forbindes via Bluetooth til din iPhone 16, giver dig frihed til at bevæge dig uden at blive forstyrret af kabler. Med god lydkvalitet og en pasform, der sidder sikkert under intense træningspas, bliver træningen både sjovere og mere effektiv.

Smart vægt

En smart vægt kan tilbyde meget mere end blot vægtmåling. Disse enheder måler ofte kropssammensætning, herunder fedtprocent, muskelmasse og vandprocent. Ved at synkronisere dataene med din iPhone 16 kan du få et omfattende billede af dine fremskridt og justere din kost og træning derefter.

Sportsarmbånd

Har du et problem med lommer i dit træningstøj? Fuldend dit outfit med et sportsarmbånd , og du kan nemt tage din iPhone 16 med på træningssessionen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk