FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Skærmbeskyttelse Hærdet glas

Køb hærdet glas til iPhone 16 Pro (skærmbeskytter)

Hærdet glas til iPhone 16 Pro er en af de mest effektive og populære skærmbeskyttere på markedet, kendt for sin robuste beskyttelse og høje holdbarhed. Denne skærmbeskytter er lavet af flere lag glas, der har gennemgået en hærdningsproces, hvilket gør den ekstrem stærk og modstandsdygtig over for stød og ridser.
Læs mere Køb hærdet glas til iPhone 16 Pro (skærmbeskytter)

Sorter efter:

Læs mere Køb hærdet glas til iPhone 16 Pro (skærmbeskytter)

Enestående stærk beskyttelse

Hærdet glas giver overlegen beskyttelse mod stød og fald og minimerer risikoen for revner og skader på skærmen. Dette gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker maksimal sikkerhed til deres iPhone 16 Pro.

Gentagelig

Hårdheden af glasset gør det meget modstandsdygtigt over for ridser fra skarpe genstande som nøgler og mønter. Dette holder skærmen fri for grimme mærker og bevarer sit klare og rene udseende.

Vedligeholdt skærmfølelse

Hærdet glas er designet til at være så tyndt som muligt, normalt mellem 0,3 og 0,5 mm, hvilket betyder, at det bevarer skærmens originale fornemmelse. Berøringsresponsen forbliver præcis og følsom, så du næsten ikke mærker, at beskyttelsen er der.

Høj klarhed

Med en høj lystransmission bevarer hærdet glas skærmens originale klarhed og farvegengivelse. Dette sikrer, at du får en optimal visuel oplevelse uden forringet billedkvalitet.

Enkel installation

Mange skærmbeskyttere af hærdet glas kommer med et let installationssæt, der inkluderer rengøringsklude, støvfjerner og en guide til at hjælpe dig med at placere beskytteren perfekt på skærmen. Anti-boble egenskaber gør installationen hurtig og problemfri.

Oliefri belægning

De fleste skærmbeskyttere af hærdet glas er belagt med en oleofobisk overflade, der modstår fingeraftryk, olier og snavs. Dette gør det nemt at holde skærmen ren og fri for pletter, hvilket forbedrer brugeroplevelsen.

Anvendelsesområder

Hærdet glas er perfekt til alle, der ønsker at give deres iPhone 16 Pro stærk og pålidelig beskyttelse mod hverdagens skader. Det er især nyttigt for personer med en aktiv livsstil eller dem, der arbejder i miljøer, hvor telefonen er udsat for ekstra risici. Uanset om du rejser, arbejder på en byggeplads eller bare vil sikre dig, at din telefon er beskyttet i alle situationer, er hærdet glas en smart investering.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk