FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
cricut
ipad cover
taske
ram mount
tomtoc
powerbank
oplader
pow
næt taske
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier Hårde covers

Hårde skaller & etuier til iPhone 16 Pro Max - stort udvalg

Hårde skaller til iPhone 16 Pro Max fås i forskellige farver, mønstre og tykkelser. Skallerne er ofte lavet af hård plast, også kaldet polycarbonat.
Læs mere Hårde skaller & etuier til iPhone 16 Pro Max - stort udvalg

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere Hårde skaller & etuier til iPhone 16 Pro Max - stort udvalg
De kaldes også for bagsider eller bagsider.

Materialer og teknologi

Hårde skaller er normalt lavet af en kombination af polycarbonat (PC) og termoplastisk polyurethan (TPU). Polycarbonat er kendt for sin styrke og hårdhed, som giver en robust ydre skal. TPU er fleksibelt og stødabsorberende, hvilket hjælper med at absorbere og sprede energi under stød. Denne kombination garanterer både holdbarhed og effektivitet i beskyttelsen mod skader.

Funktionalitet og design

På trods af deres robusthed er disse hårde etuier omhyggeligt designet for ikke at kompromittere telefonens funktionalitet. De er præcisionskonstrueret til at give adgang til alle iPhone 16 Pro Max porte og funktioner, inklusive kameraer, opladningsporte og knapper. Mange etuier har også hævede kanter omkring skærmen og kameraet for at beskytte mod ridser, når telefonen placeres med forsiden nedad.

Æstetik

På trods af deres funktionelle design har producenter af hårde skal ikke forsømt æstetikken. Skallerne fås i en række forskellige farver og finish, hvilket gør det muligt for brugerne at vælge en skal, der passer til deres personlige stil, samtidig med at den tilbyder overlegen beskyttelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk