FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Opladning

Udtag med USB til AirPods

I dag findes der stikkontakter til både almindelige elkabler og USB-kabler i samme produkt. Det er en fordel, fordi du kan oplade enheder, mens du har en lampe, computer og andet tilsluttet.
Læs mere udtag med USB til AirPods

Sorter efter:

Læs mere udtag med USB til AirPods
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af strømudtag med USB til opladning af blandt andet AirPods .

Vælg den rigtige stikkontakt med USB

Når du skal vælge en af strømskinnerne med USB i vores sortiment, bør du tænke over dine behov. Først og fremmest bør du overveje, hvor mange udbetalinger af hver du ønsker. Der er muligheder med to USB-stik og seks strømstik, mens andre har USB-A, USB-C og strømstik. Du vælger muligheder alt efter hvilke enheder du har.

Strømstikkene fås også i forskellige størrelser. Nogle er kompakte og passer godt, når du ikke har plads nok eller ikke ønsker at stikkontakten skal være synlig. Andre er ret store og fungerer godt, hvis de for eksempel kan ligge under tv-standeren. Overvej også at vælge en stikdåse med USB, der har den kabellængde, du har brug for.

Stikkontakt med forskellige funktioner

Udover at tilbyde stik til el-stik og USB-kabler, har nogle af stikkontakterne i denne kategori også Wi-Fi. Når det er muligt at tilslutte stikkontakten til dit hjemmenetværk, kan den bruges som en del af dit smarte hjem.

En anden funktion, som nogle strømskinne har, er evnen til at oplade enheder trådløst. Det er med til at minimere antallet af ledninger, der risikerer at blive filtret sammen. Nogle af stikdåserne med USB har også en afbryder til at slukke for den, når den ikke er i brug.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk