FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Covers og etuier Tasker

Etuier til iPad Pro 11 (2024)

At bære og beskytte din iPad Pro 11 (2024) med et specialdesignet etui er et smart valg for at sikre både sikkerhed og stil.

Covers til iPad Pro er designet til at give omfattende beskyttelse og funktionalitet, samtidig med at de tilbyder en bekvem måde at transportere din tablet og dens tilbehør på.
Læs mere etuier til iPad Pro 11 (2024)

Sorter efter:

Læs mere etuier til iPad Pro 11 (2024)
Disse tasker kommer i en række forskellige designs, materialer og funktioner, hvilket gør det muligt at finde den perfekte taske til dine specifikke behov.

Materialer og konstruktion

Etuier til iPad Pro 11 er ofte lavet af materialer af høj kvalitet som læder, neopren og nylon.

  • Læder : Giver et elegant og professionelt look, samtidig med at det giver holdbar beskyttelse. Lædertasker ældes smukt og udvikler med tiden en unik patina.
  • Neopren : Et fleksibelt og stødabsorberende materiale, der beskytter mod stød og ridser. Neoprenposer er til en vis grad vandafvisende.
  • Nylon : Et let og vandafvisende materiale, der er ideelt til daglig brug og rejser. Nylontasker er ofte udstyret med flere lommer og rum for optimal organisering.

Design og funktionalitet

Disse tasker er designet med både æstetik og funktionalitet i tankerne. De fås i forskellige stilarter, fra elegante portfolios og messenger tasker til praktiske rygsække og ærmer. Mange tasker har flere rum og lommer, hvilket gør det nemt at organisere og bære tilbehør såsom opladere, Apple Pencil, tastaturer og dokumenter.

Komfort og bekvemmelighed

Komfort er en vigtig faktor, når det kommer til etuier til iPad Pro 11. Mange etuier har justerbare og polstrede skulderstropper, der gør dem behagelige at have med under pelsen nga perioder. Håndtag i materialer af høj kvalitet giver også en behagelig bæreoplevelse. Nogle tasker er designet til at blive fastgjort til en kuffert, hvilket er praktisk for rejsende brugere.

Resumé

Etuier til iPad Pro 11 (2024) tilbyder en praktisk og stilfuld måde at beskytte og transportere din enhed på. Med en række forskellige materialer, designs og funktioner kan du finde en taske, der passer til dine behov og præferencer. Uanset om du har brug for en elegant dokumentmappe til forretningsmøder, en robust rygsæk til rejser eller en praktisk skuldertaske til hverdagsbrug, er der et iPad Pro -etui, der kombinerer beskyttelse, komfort og stil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk