FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier Ekstra holdbare

Køb ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro

Ekstra holdbare covers til iPhone 16 Pro er designet til at give maksimal beskyttelse i hårde og krævende miljøer. Disse etuier er perfekte til dem, der lever et aktivt liv, arbejder i krævende erhverv eller blot ønsker at give deres telefon den bedst mulige beskyttelse.
Læs mere Køb ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere Køb ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro
Fremstillet af højkvalitets og robuste materialer såsom TPU (termoplastisk polyurethan), polycarbonat og nogle gange endda militærkvalitetsgummi, kan disse skaller modstå stød, fald, ridser og andre belastninger. Konstruktionen er ofte forstærket i hjørner og kanter, hvor telefonen er mest sårbar ved et fald. Mange ekstra holdbare skaller har også indbyggede stødbestandige puder og flere lag beskyttelse til at absorbere og sprede stødenergi.

På trods af deres robuste konstruktion tilbyder disse etuier præcise udskæringer til knapper, porte og kameraer, hvilket sikrer, at din iPhone 16 Pro fungerer som normalt uden hindring. Nogle modeller har også indbyggede skærmbeskyttere, der beskytter skærmen mod ridser og revner uden at påvirke touchskærmens følsomhed. Derudover er der ofte tætsluttende låg til døre, der beskytter mod støv og vandstænk.

Ekstra holdbare etuier er ofte kompatible med trådløs opladning og MagSafe-tilbehør, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med komforten på trods af det højeste niveau af beskyttelse. Nogle modeller tilbyder også praktiske funktioner såsom integrerede standere, som gør det muligt at sætte telefonen op i vandret position for bekvem visning af medier.

Disse etuier er ideelle til udendørsentusiaster, bygningsarbejdere, atleter og alle, der har brug for pålidelig beskyttelse af deres telefon. Uanset om du er på vandretur i bjergene, arbejder på en byggeplads eller bare vil have ekstra tryghed i hverdagen, giver ekstra holdbare skaller dig den sikkerhed, du har brug for.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk