FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

rygsæk
ipad 6
airpods pro 2
powerbank
cricut
com
ram mount
ipad cover
brodit
airtag
ipad
holder
taske
cover til iphone 13 mini
apple watch
ram
macbook cover
otterbox
tomtoc
mus bluetooth
Covers og etuier Ekstra holdbare

Ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16

For dem, der lever et aktivt liv eller arbejder i hårde miljøer, er et ekstra holdbart etui et nødvendigt tilbehør til at beskytte iPhone 16 mod skader. Disse skaller er designet til at give maksimal beskyttelse mod fald, stød, ridser og andre potentielle skader.
Læs mere ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16
Her er en oversigt over de vigtigste funktioner og fordele ved ekstra holdbare etuier til iPhone 16 .

Robust konstruktion

Ekstra slidstærke skaller er ofte lavet af materialer som polycarbonat, TPU (termoplastisk polyurethan) og nogle gange metal, som giver en stærk og holdbar beskyttelse. Den robuste konstruktion sikrer, at din iPhone 16 kan modstå hårde stød og fald uden at tage skade. Mange af disse skaller har flerlagsdesign, der kombinerer flere materialer for at maksimere beskyttelsen.

Stødsikker egenskaber

En af de vigtigste egenskaber ved ekstra holdbare skaller er deres slagfaste egenskaber. Disse etuier er designet til at absorbere og fordele kraften fra stød og fald, hvilket reducerer risikoen for skader på din iPhone 16. Forstærkede hjørner og kanter er almindelige i disse skaller, hvilket giver ekstra beskyttelse, hvor der er mest brug for det.

Vandtæt og støvtæt

For dem, der arbejder i miljøer, hvor vand og støv er en risiko, tilbyder mange ekstra holdbare skaller vandtætte og støvtætte funktioner. Disse etuier har ofte tætte forseglinger og portbeskyttere, der forhindrer vand og støv i at trænge ind og beskadige din iPhone 16. Dette gør dem ideelle til udendørs aktiviteter, byggepladser og andre krævende miljøer.

Integreret skærmbeskytter
Mange ekstra slidstærke skaller kommer med integrerede skærmbeskyttere, der beskytter skærmen mod ridser og revner uden at påvirke touchskærmens følsomhed. Disse skærmbeskyttere er ofte lavet af hærdet glas eller stærkt plastik og er designet til at fungere problemfrit med touch ID og ansigtsgenkendelse.

Gribevenlige overflader

På trods af deres robuste konstruktion er mange ekstra holdbare etuier designet til at være behagelige at holde på. Gripende overflader og teksturerede mønstre forhindrer telefonen i at glide ud af din hånd, hvilket reducerer risikoen for utilsigtede fald. Dette er især vigtigt for dem, der bruger deres telefon under fysisk krævende aktiviteter.

Præcise udskæringer

Ekstra holdbare etuier er omhyggeligt designet med præcise udskæringer til alle porte, knapper og kameraer, hvilket sikrer, at du kan bruge alle funktionerne på din iPhone 16 uden at skulle fjerne skallen. Nogle skaller har også dækkede knapper, der giver ekstra beskyttelse uden at miste følelse og respons.

Flere farver og stilarter

På trods af deres fokus på funktionalitet og beskyttelse, er ekstra holdbare skaller tilgængelige i en række forskellige farver og stilarter. Du kan vælge et etui, der ikke kun beskytter din iPhone 16, men også afspejler din personlige stil. Fra minimalistiske sorte skaller til farverige og mønstrede muligheder, der er noget for enhver smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk