FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
cricut
ipad cover
taske
ram mount
tomtoc
powerbank
oplader
pow
næt taske
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier Ekstra holdbare

Ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro Max

Ekstra holdbare covers til iPhone 16 Pro Max er designet til at give overlegen beskyttelse under de mest krævende forhold. Disse etuier er ideelle til brugere, der arbejder i barske miljøer, deltager i ekstremsport eller blot ønsker ekstra ro i sindet, når det kommer til at beskytte deres værdifulde smartphone.
Læs mere ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro Max

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere ekstra holdbare skaller og etuier til iPhone 16 Pro Max
Holdbare skaller tilbyder en kombination af avanceret teknologi og holdbare materialer for at maksimere beskyttelsen mod stød, fald, støv og vand.

Materiale

Ekstra robuste skaller er normalt lavet af en blanding af materialer som silikone, hård plast og nogle gange metal. Disse materialer kombineres for at skabe en robust barriere omkring iPhone 16 Pro Max . Mange skaller har en flerlagskonstruktion, der inkluderer en blød indre kerne til stødabsorbering og en hård ydre skal, der afviser stød og stød. Kanterne og hjørnerne er ofte ekstra forstærkede for effektivt at absorbere og sprede kraften fra fald.

Vandtæt og støvtæt

Udover stødbeskyttelse er nogle ekstra holdbare skaller også designet til at være vandtætte og støvtætte. Disse funktioner er især vigtige for dem, der bruger deres iPhone 16 Pro Max i nærheden af vand eller i støvede omgivelser. Vandtætte etuier kan ofte beskytte telefonen i vand på dybder over en meter og i længere perioder end de grundlæggende vandbeskyttelsesstandarder, der tilbydes af Apple .

Design og funktionalitet

På trods af deres robuste natur er disse covers omhyggeligt designet for ikke at kompromittere funktionaliteten af iPhone 16 Pro Max . Etuierne giver fuld adgang til porte og knapper, og nogle etuier har beskyttelsesglas/plastik over kameraer, der ikke forringer billedkvaliteten eller touchskærmens følsomhed. Nogle modeller har også indbyggede skærmbeskyttere, der giver yderligere beskyttelse mod ridser og revner.

Æstetik

På trods af sin robusthed og funktionalitet er der en bred variation i design, når det kommer til ekstra holdbare skaller. Fra stilfulde og subtile til mere iøjnefaldende og farverige designmuligheder, der er holdbare skaller, der passer til alle stilarter og præferencer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk