FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
ipad
magsafe
airtag
taske med
brodit
cover
tomtoc 14
tasker
taske
airpods cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
oplader
ram mount
Smart hjem Ringeklokker

Dørklokke til smarte hjem

Dørklokker til smarte hjem , der styres med iPhone / iPad (eller anden smart enhed), hvor parring resulterer i en notifikation til systemet, som så kan bestemme, hvad der skal ske. Måske skal der sendes en sms til bestemte familiemedlemmer?
Læs mere Dørklokke til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere Dørklokke til smarte hjem
Eller tænder et lys?

Dørklokker til smarte hjem er en moderne og teknologidrevet opgradering af traditionelle dørklokker. De bruges til at overvåge og styre dør- og indgangsområderne og giver et øget niveau af bekvemmelighed og sikkerhed.

  1. Sensorer og kamera : Smarte dørklokker er udstyret med indbyggede sensorer, herunder bevægelsessensorer og et kamera. Når nogen nærmer sig din dør eller trykker på dørklokken, aktiverer disse sensorer enheden.
  2. Brugerinteraktion : Når en besøgende trykker på dørklokken, eller når bevægelsessensorer registrerer bevægelse, sender dørklokken en notifikation til din smartphone eller tablet via en mobilapp. Dette lader dig vide, at der er nogen ved din dør, selvom du ikke er hjemme.
  3. Video- og lydstreaming : Kameraet på den smarte dørklokke aktiveres på samme tid og begynder at streame video i realtid til din mobilapp. Du kan se, hvem der står ved din dør og kommunikere med dem gennem to-vejs lyd, hvilket gør det muligt at tale med den besøgende.
  4. Lagring af optagede videoer : Mange smarte vækkeure har en lagringsfunktion, der gør det muligt at gemme optagede videoer. Dette kan være nyttigt til at gennemgå hændelser senere eller i tilfælde af en hændelse.
  5. Bevægelsessporing : Nogle smarte dørklokker kan spore bevægelse og følge objektets bevægelse i realtid. Dette er nyttigt til at spore besøgende, der bevæger sig rundt i dit indgangsområde.
  6. Nattesyn : For at tilbyde sikkerhed selv om natten er mange smarte vækkeure udstyret med infrarødt nattesyn, som giver dem mulighed for at se og optage klart selv under vanskelige forhold.
  7. Integration med andre smarte hjemmeenheder : Smarte dørklokker kan ofte integreres med andet smart home tilbehør og systemer, såsom smarte låse eller belysning. Du kan knytte dem sammen for at udføre forskellige automatiske opgaver, såsom at låse døren op, når du ser et familiemedlem er ved døren.
  8. Bevægelsessensor for stød : Ud over at fungere som dørklokke, kan smarte dørklokker også fungere som en sikkerhedsanordning. Deres bevægelsessensorer kan registrere uønskede besøgende eller bevægelser og sende advarsler.
  9. Adgangskontrol : Nogle smarte dørklokker giver dig mulighed for at åbne eller låse døren op fra din mobilapp, hvis du har en integreret smart lås. Dette kan være nyttigt for at give midlertidig adgang til leveringsfolk eller gæster, når du ikke er hjemme.

En " kameradørklokke " er en sikkerheds- og overvågningsenhed designet til at blive monteret på din hoveddør og fungere som en traditionel dørklokke, mens den har et indbygget kamera. Denne type enhed er også kendt som en "videodørklokke" eller "smart dørklokke" og er blevet mere og mere populær for at øge sikkerheden og bekvemmeligheden i hjemmet.

Sammenfattende fungerer smarte dørklokker ved at kombinere sensorer, kamera og mobilappkommunikation for at overvåge og administrere din dør og indgangsparti. De giver øget sikkerhed, bekvemmelighed og kontrol over adgangen til dit hjem og er en værdifuld komponent i et smart hjem-økosystem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk